fbpx
Siirry sisältöön

Vuosikokoukset 2023

K-kauppiasliiton ja toimialayhdistysten vuosikokoukset pidettiin Helsingissä Marina Congress Centerissä lauantaina 1.4.2023. Päivässa oli mukana yli 300 osallistujaa. Viikonloppu alkoi perjantaina uusien kauppiaiden tilaisuudella ja jatkui kauppiaiden vapaamuotoisella illallistapaamisella.


Hyppää mukaan vuosikokouspäivän tunnelmiin ja katso oheinen koostevideo sekä kuvia viikonlopulta.


Ilmoittautumisiin ja laskutukseen liittyviin kysymyksiin saat lisätietoja numerosta 0205 615 562 tai kkl@cwt-me.com.

KUVAT Mikko Käkelä & Eveliina Vuorma
VIDEO Rajupaja

Ajankohtaiset nostot

Pieni suuri teko: Kauppiaan mopomiitit ovat turvallinen kohtaamispaikka nuorille

K-kauppias Niko Nylund seurasi uutisointia Pirkanmaan laittomista mopomiiteistä ja harmistui, että ne esitetään otsikoissa usein huonossa valossa. ”Koin, ettei nuorilla ollut paikkaa missä harrastaa sitä omaa juttua. Päätin kokeilla, jos heitä kiinnostaisi luvallinen tapahtuma kaupan pihapiirissä.”

Lue lisää

Vastuuta ja vapautta

K-kauppiuus on ainutlaatuinen yrittäjämalli, joka on hioutunut nykyiseen muotoonsa yli 110 vuoden aikana. K-kauppiasliiton hallituksen puheejohtaja Toni Pokela näkee yrittäjyyden maratonina, jossa vaaditaan joka ikinen päivä itsensä likoon laittamista. "Yrittäjyys on monille meistä elämänmittainen matka, ei varmastikaan kaikista helpoin tie, mutta ehkä juuri siksi niin antoisa." Lue tarkemmin Tonin ajatuksia blogista.

Lue lisää