K-Team Live 2020

Jaa

K-kauppiasliitto järjestää viihteellisen K-Team Live -virtuaalitapahtuman lauantaina 31.10.2020 klo 19 alkaen. Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaikille K-ryhmässä työskenteleville.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Ilmoittautumislinkki on tarkoitettu K-kauppiaille ja kaupan henkilökunnalle. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostilla ja tekstiviestillä kaikille mukaan ilmoittautuneille 30.10. Kaupan yhteyshenkilö saa tällöin linkin ja salasanan, jonka voi jakaa omalle porukalleen. Keskossa työskentelevät pääsevät katsomaan tapahtumaa kirjautumalla MyK:n kautta, joten ilmoittautumista ei tarvitse välttämättä erikseen tehdä.

Tapahtuma striimataan illalla suorana lähetyksenä verkon kautta, ja live-konsertissa lavalle nousevat Anssi Kela ja Ellinoora. Ohjelmassa on myös K-duuni -kilpailun voittajien palkitsemiset sekä paljon muuta mielenkiintoista. K-Team Liven juontajina toimivat juuri vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi valittu Susanna Laine ja Putouksestakin tuttu näyttelijä Mikko Penttilä.

Voit yhdistää K-Team Liven vaikka osaksi oman kauppasi pikkujoulua, mutta jokainen koolainen pääsee menoon mukaan myös omalta kotisohvaltaan. Luvassa on mielenkiintoisia K-hetkiä aivan uudenlaisella tavalla toteutettuna, ethän jätä väliin!

Olethan jo K-Team Päivien seuraaja Facebookissa? Päivitämme ajankohtaisia asioita K-Team Livestä niillä sivuilla, ja K-Team Live löytyy sieltä myös omana tapahtumanaan. Klikkaa itsesi tykkääjäksi ja ilmaise kiinnostuksesi tapahtumaa kohtaan, niin saat uusimmat julkaisut omaan uutisvirtaasi.

EllinooraAnssi Kela

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtuman yhteistyökumppanit: