K-Team Päivät 2017

Jaa

Koko K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma K-Team Päivät järjestetään 4.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. K-kauppiasliiton järjestämään tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki K-kauppiaat, K-kauppojen henkilökunta, keskolaiset ja yhteistyökumppanit.

Ilmoittautuminen ja hinnat

Ilmoittautumislinkki aukeaa näillä sivuilla perjantaina 15.9. klo 9.00. Tarvitset ilmoittautuessa kaikkien osallistujien nimet ja syntymäajat. Täytäthän tarkasti yrityksen tiedot sekä laskutustiedot varauslomakkeelle, jotta varaus ja laskutus menevät kerralla oikein.

Huom! Vain yksi varaus per kauppa: ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse varausvahvistuksen, josta löytyy varaukselle johtava ”muokkaa tietojasi” -linkki. Lasku lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostitse.

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen k-teampaivat@cwt-me.com tai soittaa puh. 0205 615 562.

Kun ilmoittaudut 15.9. – 2.10. välisenä aikana, saat nopean ilmoittautujan edun eli tapahtumalipun hinta on 60€/hlö.

3.10. hinta nousee 8€/hlö. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua päiväohjelmaan (klo 9.30-18.00) veloituksetta, 12-17-vuotiaiden lippu maksaa 30€/hlö. (Hintoihin lisätään alv 24 %.) Iltajuhlaan on 18 vuoden ikäraja.

Lipun hintaan sisältyy:

  • Ammattiohjelma (messut ja päivän puhujat)
  • Viihdeohjelma (iltajuhla esiintyjineen)
  • Buffetruokailut (lounas, päivällinen ja yöpala)
  • Sukkulakuljetukset keskustan hotellien ja tapahtumapaikan välillä
  • Vapaa pääsy Messukeskuksen muille messuille lauantaina 4.11.

Ammattiohjelma – messut, palkitsemisia ja ammattipuhujia

Ammattimessuilla noin 120 yhteistyökumppania esittelee tuoteuutuuksiaan. Esillepanolla elämyksiä –hyllynpäädyissä näet vinkkejä kauppasi esillepanoihin ja uutuustuotevitriineissä on esillä nimensä mukaisesti ajankohtaisia tuoteuutuuksia.

Tänäkin vuonna rakennamme tapahtumalavan erikoisohjelmiamme varten. K-lavan ohjelmassa on mm. palkitsemisia (K-Duuni ja K-Ruoka Awards), musiikkia ja ammattipuhujia. Iltapäivällä lavalle nousevat Arman Alizad, Jutta Gustafsberg ja Pekka Hyysalo.

Viihdeohjelma – standuppia ja musiikkia

Tapahtuman ja K-lavan avaa energinen Anna Puu. Päälavan ohjelman illalla aloittaa bilebändi Popkorn solisteinaan Danny, Ressu (Bogart co.), Jussi (Neon2) ja Pete Parkkonen. Illan odotetut pääesiintyjät ovat ja Vesala.

K-Team Päivien lavan ja yleisön valloittavat lisäksi Suomen eturivin standup-koomikot Sami Hedberg, Ali Jahangiri ja Tomi Walamies.

Yleistä tietoa tapahtumasta

Mainosmateriaalit postitetaan kaikkiin K-kauppoihin syyskuun alkuun mennessä.

Messukeskuksen parkkipaikat ovat maksullisia, kannattaa suosia julkisia kulkuvälineitä. Järjestämme edellisten vuosien tapaan yhteiskuljetukset muualta Suomesta junilla ja busseilla. Yhteiskuljetusten lisätiedot löydät osoitteesta www.k-kauppiasliitto.fi/ktp2017/yhteiskuljetukset.
Tapahtumapäivän aikana sukkulabussit ajavat keskustan ja Messukeskuksen välillä. Aikataulu ja reitti julkaistaan näillä sivuilla lähempänä tapahtumaa.

Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelleista. Varauslinkit löydät osoitteesta www.k-kauppiasliitto.fi/ktp2017/majoitus.

Käy tutustumassa ja tykkäämässä K-Team Päivien facebook-sivusta täällä.

K-Team Päivien pääyhteistyökumppani on tänä vuonna: