K-Team Päivät 2019

Jaa

Koko K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma K-Team Päivät järjestetään 2.11.2019 Helsingin Messukeskuksessa. K-kauppiasliiton järjestämään tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki K-kauppiaat, K-kauppojen henkilökunta, keskolaiset ja yhteistyökumppanit.

Ilmoittautuminen ja hinnat

Kaupan ilmoittautumislinkkiin pääset täältä.

Tarvitset ilmoittautuessa kaikkien osallistujien nimet ja syntymäajat. Täytäthän tarkasti yrityksen tiedot sekä laskutustiedot varauslomakkeelle, jotta varaus ja laskutus menevät kerralla oikein.

Huom! Vain yksi varaus per kauppa: ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse varausvahvistuksen, josta löytyy varaukselle johtava ”muokkaa tietojasi” -linkki. Lasku lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostitse.

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen k-teampaivat@cwt-me.com tai soittaa puh. 0205 615 562.

Kun ilmoittaudut 13.–30.9. välisenä aikana, saat nopean ilmoittautujan edun eli tapahtumalipun hinta on 60 €/hlö.

1.10. hinta nousee 8 €/hlö. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua päiväohjelmaan (klo 9.00–17.00) veloituksetta, 12–17-vuotiaiden lippu maksaa 30 €/hlö. (Lippujen hintoihin lisätään alv 24 %.) Iltajuhlaan on 18 vuoden ikäraja.

Lipun hintaan sisältyy:

  • Ammattiohjelma (messut ja päivän puhujat)
  • Viihdeohjelma (iltajuhla esiintyjineen)
  • Buffetruokailut (lounas ja päivällinen)
  • Sukkulakuljetukset Helsingin keskustan ja tapahtumapaikan välillä

Ammattiohjelma – messut, palkitsemisia ja ammattipuhujia

Yhteensä yli 200 päivittäistavaran ja rautakaupan yhteistyökumppania esittelee tuoteuutuuksiaan ammattimessuilla klo 10.30–17.00. Esillepanolla elämyksiä -hyllynpäädyissä näet vinkkejä kauppasi esillepanoihin ja uutuustuotevitriineissä on esillä nimensä mukaisesti ajankohtaisia tuoteuutuuksia.

K-lavan ohjelmassa on K-Duuni-palkitsemiset, musiikkia ja ammattipuhujia. Lavalla nähdään mm. Riku ja Tunna ja turvallisuuskouluttaja Tero Ålander.

Viihdeohjelma – standuppia ja musiikkia

Tapahtuman ja K-lavan avaa Jannika B. Illan upean artistikattauksen päälavalla avaa Arttu Wiskari. Tapahtuman odotetut pääesiintyjät ovat Anna Puu ja Lauri Tähkä. Illan päätteeksi lavalle nousee vielä bilebändi Popkorn solistinaan Pete Parkkonen. Menossa on mukana myös Dj Mikke.

Karaokelavalla pääsemme kuulemaan K-ryhmän laulajalupauksia. K-lavalla meitä viihdyttävät mentalisti Jose Ahonen ja standup-koomikko Matti Patronen.

Yleistä tietoa tapahtumasta

Tapahtuman ovet avataan klo 9.00. Avajaiset ovat klo 10.00. Ruoka- ja rautamessut ovat auki klo 10.30–17.00. Iltaohjelma alkaa klo 18.00 ja päättyy n. klo 23.45. Valomerkki tulee klo 0.30 ja tapahtuma päättyy klo 01.00.

Mainosmateriaalit postitetaan kaikkiin K-kauppoihin syyskuun alkuun mennessä.

Messukeskuksen parkkipaikat ovat maksullisia, kannattaa suosia julkisia kulkuvälineitä. Järjestämme edellisten vuosien tapaan yhteiskuljetukset muualta Suomesta junilla ja busseilla. Tapahtumapäivän aikana sukkulabussit ajavat keskustan ja Messukeskuksen välillä. Lisätietoa yhteiskuljetuksista sekä sukkulabussin aikataulun ja reitin löydät täältä.

Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelleista. Hotellien varauslinkit löydät täältä.

Käy tutustumassa ja tykkäämässä K-Team Päivien Facebook-sivusta täällä.

K-Team Päivien pääyhteistyökumppani on tänä vuonna: