fbpx
Siirry sisältöön

K-Team Päivät 2022

K-Team Päivät on K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma, joka kokoaa K-kauppiaat, K-kaupan henkilökunnan, keskolaiset sekä yhteistyökumppanit saman katon alle kerran vuodessa pyhäinpäivänä. Tapahtuman järjestelyistä vastaa K-kauppiasliitto.


K-kauppiaat 110 -juhlavuosi huipentuu K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa 5.11.2022.

Ilmoittautuminen ja hinnat

Tämän linkin kautta ilmoittautuvat kaikki kaupat. Keskolaisilla ja yhteistyökumppaneillamme on omat linkit.
Tarvitset ilmoittautuessa kaikkien osallistujien nimet ja syntymäajat. Laske lukumäärään mukaan myös tapahtumaan osallistuvat kauppiaat. Täytäthän tarkasti yrityksen tiedot sekä laskutustiedot varauslomakkeelle, jotta varaus ja laskutus menevät kerralla oikein.

Huom! Vain yksi varaus per kauppa: ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse varausvahvistuksen, josta löytyy varaukselle johtava ”muokkaa tietojasi” -linkki. Lasku lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostitse.

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen k-teampaivat@cwt-me.com tai soittaa puh. 0205 615 562.

Kun ilmoittaudut 15.9.–3.10. välisenä aikana, saat nopean ilmoittautujan edun eli tapahtumalipun hinta on 60 €/hlö. 4.10. hinta nousee 8 €/hlö. (Kaikkien lipputyyppien hintoihin lisätään alv 24 %.)

Tapahtumassa ei ole erillistä lasten ohjelmaa. K-kauppiaat ovat usein perheyrittäjiä, ja siksi heille on muista osallistujista poiketen tarjottu mahdollisuus ottaa lapsensa mukaan tapahtumaan. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua päiväohjelmaan (klo 9.00–17.00) veloituksetta, 12–17-vuotiaiden lippu maksaa 30 €/hlö. Iltajuhlaan on 18 vuoden ikäraja.

Lipun hintaan sisältyy:

  • Ammattiohjelma (messut ja päivän puhujat)
  • Viihdeohjelma (iltajuhla esiintyjineen)
  • Buffetruokailut (lounas, päivällinen ja yöpala)
  • Sukkulakuljetukset Helsingin keskustan ja tapahtumapaikan välillä

Ammattiohjelma – messut, palkitsemisia ja ammattipuhujia

Lähes 200 päivittäistavaran ja rautakaupan yhteistyökumppania esittelee tuoteuutuuksiaan ammattimessuilla.

K-lavan ohjelmassa on palkitsemisia (K-duuni 2022), musiikkia ja ammattipuhujia.

Viihdeohjelma – standuppia ja musiikkia

Tapahtuman ja K-lavan avaa Krista Siegfrieds. Illan upean artistikattauksen avaa Pandora. Tapahtuman odotetut pääesiintyjät ovat Juha Tapio ja Haloo Helsinki! Illan päätteeksi lavalle nousee vielä Stig. Menossa on mukana myös Dj Mikke.

Karaokelavalla pääsemme kuulemaan K-ryhmän laulajalupauksia. Karaokelavalla meitä viihdyttävät myös standup-koomikot Aatu Raitala ja Tomi Haustola.

Yleistä tietoa tapahtumasta

Messukeskuksen parkkipaikat ovat maksullisia, kannattaa suosia julkisia kulkuvälineitä. Järjestämme yhteiskuljetuksia busseilla mm. Turusta, Tampereelta ja Lahdesta. Junilla pääsee sujuvasti Pasilan asemalle monilta paikkakunnilta ympäri Suomea. Tapahtumapäivän aikana sukkulabussit ajavat keskustan ja Messukeskuksen välillä. Lopulliset yhteiskuljetusten aikataulut ja bussireitit julkaistaan näillä sivuilla lähempänä tapahtumaa.

Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelleista.

Käy tutustumassa ja tykkäämässä K-Team Päivien Facebook-sivusta täällä.

K-Team Päivien pääyhteistyökumppani:

Ajankohtaiset nostot

Pieni suuri teko: Kauppias tarjosi Mojtaballe tukea uuteen alkuun

”Olin ihan yksin siellä merellä, vaikka ihmisiä olikin ympärillä. Silloin tajusin, ettei minulla ole merkitystä.” Mojtaba Mohseni tuli pakolaisena Suomeen 16-vuotiaana muun perheen jäädessä Afganistaniin. Kauppias Paulamaria Äärynen-Tuominen vaikuttui nuoren miehen asenteesta ja tarjosi hänelle töitä kaupoiltaan.

Lue lisää

”Jokainen K-kauppa on erilainen, sillä jokainen kauppias on erilainen”

Kahdeksan vuotta K-kauppiasyrittäjänä työskennellyt Juuso Österman kertoo urapolustaan Futucast-podcastin vieraana.

Lue lisää