Lehdistötiedote: Jaana Hertsberg K-kauppiasliiton toimitusjohtajaksi

Jaa

K-kauppiasliitto ry:n hallitus on nimittänyt liiton uudeksi toimitusjohtajaksi Jaana Hertsbergin 1.10.2012 alkaen.

KTM Jaana Hertsberg (52) siirtyy K-kauppiasliittoon Ruokakesko Oy:stä, jossa hän on viimeksi toiminut K-supermarket-ketjun johtajana. Hertsbergillä on pitkä ja monipuolinen kokemus Kesko-konsernin liiketoiminnan johtamis- ja kehitystehtävistä.

”Jaana Hertsbergin valintaan vaikuttivat keskeisesti muun muassa K-ryhmän ja K-kauppiastoiminnan laaja yleistuntemus sekä vankka K-ryhmän ketjutoiminnan käytännön kokemus. Meillä on uudistettu strategia, ja uskon, että Jaanalla on aiemman kokemuksensa pohjalta erinomaiset edellytykset sen tulokselliseen toteuttamiseen”, perustelee valintaa K-kauppiasliiton hallituksen puheenjohtaja, diplomikauppias Tomi Korpisaari.

”Olen hyvin innostunut tästä mahdollisuudesta. K-kauppiailla on takanaan sadan vuoden hieno menestystarina. Kaupan alan muutokset, esimerkiksi muuttuvat asiakasodotukset, toiminnan sähköistäminen sekä yhteiskuntavastuun merkityksen nousu, asettavat uusia odotuksia K-kauppiaiden toiminnalle. Uskon, että voin hyödyntää aiemmista tehtävistä kertynyttä kokemustani tässä tehtävässä K-kauppiaiden ja koko K-ryhmän hyväksi”, kertoo Jaana Hertsberg.

Lisätietoja: K-kauppiasliiton hallituksen puheenjohtaja Tomi Korpisaari, puh. 0400 463124, tomi.korpisaari@k-maatalous.fi

K-kauppiasliitto on K-kauppiaiden edunvalvonta- ja yhteistoimintajärjestö, johon kuuluvat kaikki yli 1200 K-kauppiasta. K-kauppiasliiton perustehtävänä on K-kauppiasyrittäjyyden kehittäminen ja vahvistaminen sekä jäsentensä yhteisten etujen ajaminen. Liitto viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlavuottaan.