Siirry sisältöön
Artikkeli

Vuoden parhaana K-Citymarketina palkittiin kauppias Kimmo Sivosen Tammisto

07.12.2021

Vuoden 2021 parhaaksi K-Citymarketiksi on valittu Tammiston K-Citymarket Vantaalta. Palkintoja jaettiin myös muissa kategorioissa.

Alkuvuonna 2021 kokonaisuudistuksen kokenut K-Citymarket Tammisto rakennettiin asiakastietoa hyödyntäen ja paikallisia asiakkaita ymmärtäen. Jo ennen uudistustakin kaupan valikoimaa ja palveluita kehitettiin aktiivisesti. K-Citymarket Tammisto on ollut monessa asiassa ensimmäinen: kaupassa on Euroopan ensimmäinen hypermarketissa sijaitseva panimo ja K-Citymarket-ketjun ensimmäinen oma kahvipaahtimo. Kaupassa on myös Järvikylä-yrttikasvattamo ja TOMRA R1 -pullonpalautuslaite, joista kumpikin oli Suomen ensimmäinen.

”K-Citymarket Tammisto on samanaikaisesti maailmanluokan edelläkävijä ja alueen asukkaiden lähikauppa. Kaupan loppuun asti pohditut yksityiskohdat nostavat asiakaskokemuksen ennennäkemättömälle tasolle - tätä kauppaa on tultu ihailemaan kauempaakin. Tammistossa on erittäin laajat, asiakastoiveiden mukaisesti rakennetut valikoimat, suuri määrä erilaisia ravintolatason tuotteita sekä useita erikoisuuksia, kuten Euroopan ensimmäinen myymäläpanimo sekä oma kahvipaahtimo. Myös kaupan henkilökuntaa ylistetään ystävälliseksi ja asiantuntevaksi, mikä on omiaan tukemaan sitä, että Tammiston asiakkaat kuvailevatkin kauppaa suuresta koostaan huolimatta kotoisan tuntuiseksi”, perustelee valintaa K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

K-Citymarket Tammisto on kiinnostanut laajalti paitsi Suomessa, myös ulkomailla. Maailman johtava kaupan alan tutkimus- ja asiantuntijajärjestö, brittiläinen IGD, valitsi K-Citymarket Tammiston syyskuussa Kuukauden kaupaksi. Vuoden 2020 puolella K-Citymarket Tammisto teki lentokoneruoasta ilmiön yhdessä Finnairin kanssa – Taste of Finnair -yhteistyö noteerattiin tuolloin yli 60 maassa. Yhteistyö kantoi hedelmää vielä tällekin vuodelle: brittiläinen tutkimusyritys Euromonitor International valitsi tammikuussa K-Citymarket Tammiston työn ravintolaruoan jakelemiseksi vaikeassa pandemiatilanteessa vuoden 2020 kolmen merkittävimmän ruoka-alan innovaation joukkoon.

”K-Citymarket Tammisto on rakennettu omia asiakkaitamme varten, ja paras palkinto kaupasta on se, että asiakkaat ovat tyytyväisiä, asioivat meillä yhä uudelleen ja antavat hyvää palautetta. Tietysti tuntuu todella hienolta saada myös tunnustusta. Kaupan uudistuksesta on vielä niin vähän aikaa, ettemme osanneet odottaa parhaan K-Citymarketin palkintoa aivan näin nopeasti, mutta se tietysti kertoo, että olemme tehneet kaupassa juuri oikeanlaista työtä. Tämä palkinto kuuluu täällä Tammistossa meille kaikille, niin elintarvikkeen kuin käyttötavarankin henkilökunnalle, K-Citymarket Tammiston kauppias Kimmo Sivonen sanoo.

Aikaisempina vuosina Vuoden K-Citymarket -palkinnon ovat voittaneet muun muassa K-Citymarket Helsinki Easton (2020), K-Citymarket Pirkkala (2019), K-Citymarket Vihti Nummela (2018) ja myös maailman parhaana ruokakauppana (IGD Awards: Store of the Year 2019) palkittu K-Citymarket Järvenpää (2017).

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaat kauppansa. Kaikki vuoden 2021 parhaiksi palkitut ovat:

Vuoden paras K-Citymarket 2021: K-Citymarket Vantaa Tammisto, kauppias Kimmo Sivonen
Myynninkehittäjä 2021: K-Citymarket Oulu Rusko, kauppiaat Päivi ja Timo Raja-aho
Uudistaja 2021: K-Citymarket Vantaa Jumbo, kauppiaat Sami Hertell ja Anne-Mari Kohtamäki
Kehittäjä 2021: K-Citymarket Raahe, kauppiaat Krista ja Raimo Pudas
Kehittäjä 2021: K-Citymarket Kirkkonummi, kauppiaat Janne ja Riikka Itkonen
Verkkokauppa 2021: K-Citymarket Espoo Iso Omena, kauppiat Toni Pokela
Markkinoija 2021: K-Citymarket Pori Puuvilla, kauppias Jaakko Kauppinen
Asiakkaiden toiveiden toteuttaja 2021: K-Citymarket Seinäjoki Päivölä, kauppias Olli Pehkonen
Paras asiakastyytyväisyys 2021: K-Citymarket Turku Kupittaa, kauppias Hannu Aaltonen
Juomaosasto 2021: K-Citymarket Turku Kupittaa, kauppias Hannu Aaltonen
Ruokamaailma 2021: K-Citymarket Järvenpää, kauppias Markku Hautala
Heviosasto 2021: K-Citymarket Kuopio Päiväranta, kauppias Pasi Toppari
Kalatiski 2021: K-Citymarket Helsinki Ruoholahti, kauppias Tero Huhtala
Palvelutiski 2021: K-Citymarket Helsinki Easton, kauppiaat Mika ja Anne Timonen
Leipäosasto 2021: K-Citymarket Lappeenranta, kauppiaat Ari ja Miia Piiroinen

Paras asiakaspalvelu käyttötavaraosastoilla: K-Citymarket Seinäjoki Päivölä
Kassaosasto 2021: K-Citymarket Järvenpää


Hei K-kauppias! Jäseninfoa Kauppiassivuilla.