fbpx
Siirry sisältöön

Ideat ja ihmiset loistamaan

Kehittyvä kauppa on K-kauppiasliiton kustantama K-kaupan ammattilehti, joka välittää osaamista, inspiraatiota ja hyötytietoa ajankohtaisista aiheista. Joka vuosi yhdeksän numeroa täynnä aitoja tarinoita kaupoista ja ihmisistä jokaisessa Koossa ympäri Suomen. Kehittyvää kauppaa voit seurata Instagramissa @kehittyvakauppa.

Ilmoita lehdessä
Näköislehdet
Kehittyvä kauppa 11/23

K-Rauta Loimaa nosti energiaratkaisut esiin

Energiaratkaisut kiinnostavat nyt suomalaisia. K-kauppias Henri Thilmanin johtamassa Loimaan K-Raudassa ilmalämpöpumput, aurinkoenergia ja sähköauton latausratkaisut on nostettu näyttävästi esiin.

Lue juttu
11/23

Kauhavalla asiakkaat hurmataan arjen teoilla

K-kauppias Esa Ollin K-Supermarket Kauppatie on pysynyt ketjunsa asiakastyytyväisyystulosten kärkisijoilla jo vuosikymmenen. Kauhavalaiskauppa on aktiivisesti mukana yhteisön toiminnassa ja henkilöstöä kiitellään asiakaspalautteissa.

Lue juttu
11/23

Kalaosaaja Laura: ”Haluan tuoda somessakin esiin ammattiylpeyttäni”

K-Citymarket Valkeakosken palvelutiskin tiiminvetäjä Laura Jussila vaihtoi hetkeksi alaa, mutta palasi ruokakaupan työhön uudella innolla. Nyt hän haluaa jakaa ammattiosaamistaan myös somessa.

Lue juttu
11/23

K-kauppias Saku Vätti: ”Kadonneiden etsintä ei katso kellonaikaa”

Kärpänen puraisi SPR:n kurssilla jo 12-vuotiaana. Siitä lähtien K-Supermarket Ruokaporin kauppias Saku Vätti on osallistunut lukuisiin Vapaaehtoisen pelastuspalvelun kadonneiden etsintätehtäviin.

Lue juttu
11/2023

Kesport täyttää 50 vuotta: ”Erikoisliikekin voi pärjätä pienellä paikkakunnalla oikeanlaisella reseptillä”

K-ryhmän urheilukaupan aloittanut Kesport-ketju täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Yksi ketjun perustajajäsenistä jatkaa toimintaansa Ilomantsissa.

Lue juttu
10/23

Aina ajankohtainen heviosasto on K-Supermarket Mustapekan käyntikortti

K-Supermarket Mustapekka on asiakkaidensa arvostama sesonkikauppa, jonne tullaan ostoksille kauempaakin. Asiakkaan toivottaa tervetulleeksi värikäs heviosasto, jonka rakentamiseen panostetaan paljon. Kauppias Jouni Ekholm on henkilökuntineen rakentanut Mustapekasta kaupan, josta löytää sen, mitä muualta ei.

Lue juttu
10/23

K-Duuni-kilpailun työntekijäfinalistien matkassa

Vuoden 2023 K-Duuni-kilpailu ratkeaa marraskuun alussa K-Team Päivillä. Vietimme päivän Työntekijä-sarjan finalistien Sanna-Kaisa Mikkolan (K-Rauta Nokia), Laura Nurmirannan (K-Supermarket Jakomäki) ja Anne Ruusumo-Kalevo (K-Market PikkuKippari) matkassa.

Lue juttu
10/23

K-Rauta Kotka luottaa yhteistyöhön: ”Osana tällaista joukkuetta on hyvä olla”

Kaakkois-Suomessa eletään haastavia aikoja, mutta Kotkan K-Raudassa ei tosiaankaan surkutella. Mitä tilanteesta ajattelevat Kymenlaakson vuoden nuoreksi yrittäjäksi vastikään valittu K-kauppias Tuomas Kotisalo ja jo konkareihin kuuluva myyjä Petri Heino?

Lue juttu
10/23

Länkkärin leipä tunnetaan kauempanakin

Diplomikauppias Juha Jyllin luotsaamassa Turun K-Citymarket Länsikeskuksessa myymäläleipomo on räätälöity kaupan tarpeisiin. Se tuo leipäosastolle elämyksellisyyttä ja auttaa erottumaan kilpailijoista.

Lue juttu
10/23

K-Market Kivikko nosti kierrätysasteen haamulukemiin yritysmuovilla

K-Market Kivikossa Helsingissä kierrätysaste hipoo jo haamulukemia. Keväällä käynnistynyt yritysmuovin talteenotto toi myös säästöä jätehuoltokuluissa ilman minkäänlaista lisäinvestointia, kauppiaat Tomi ja Maaret Pilkevaara kertovat.

Lue juttu

Lue Kehittyvän kaupan näköislehti

Kehittyvän kaupan näköislehtien lukeminen vaatii kirjautumisen. K-kauppiaat pääsevät arkistoon omilla Kauppiassivujen tunnuksillaan. Muut voivat tiedustella linkkiä yksittäisiin lehden numeroihin: essi.etholen@k-kauppiasliitto.fi. Jos haluat tutustua lehteen, löydät arkistosta muutaman avoimen näytenumeron.

Näköislehdet

Ajankohtaiset nostot

Koostepaloja K-Team Päiviltä!

K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä 4.11. oli mukana 7 500 vierasta, joista 800 on K-kauppiaita ja lähes 200 ruoan ja raudan yhteistyökumppaneita. Hyppää mukaan päivän tunnelmaan videon ja kuvakoosteen siivittämänä.

Lue lisää

Pieni suuri teko: ”En mielelläni kyllä kotiani jättäisi”

Torstaisin K-Supermarket Euran kauppias Kimmo Sampo istuu autonsa rattiin ja kuljettaa pitkin Euran syrjäseutuja kauppakassipalvelunsa tilauksia. Asiakkaat ovat pääosin vanhempia eläkeläisiä, joilla ei ole autoa tai ajokorttia. Osalla on naapureita tai läheisiä, jotka vievät kauppaan, muttei kaikilla. Tällöin kauppakassipalvelusta tulee erityisen tärkeä.

Lue lisää

K-kauppiasliiton uudeksi toimitusjohtajaksi Timo Lavikainen

Timo Lavikainen, 53, on nimitetty K-kauppiasliiton uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2024 alkaen.

Lue lisää