fbpx
Siirry sisältöön

Ideat ja ihmiset loistamaan

Kehittyvä kauppa on K-kauppiasliiton kustantama K-kaupan ammattilehti, joka välittää osaamista, inspiraatiota ja hyötytietoa ajankohtaisista aiheista. Joka vuosi yhdeksän numeroa täynnä aitoja tarinoita kaupoista ja ihmisistä jokaisessa Koossa ympäri Suomen. Kehittyvää kauppaa voit seurata Instagramissa @kehittyvakauppa.

Ilmoita lehdessä
Näköislehdet
Kehittyvä kauppa 03/23

Vuoden uudistaja tarjoaa aihetta hymyyn

Voiko tämä olla totta! iloittiin Raahen K-Citymarketissa, kun asiakastyytyväisyys pysyi ketjun kärkijoukoissa kaupan myllänneen remontin tuoksinassakin. – Yhteinen ponnistus hioi meidät entistäkin tiiviimmäksi joukkueeksi, Vuoden uudistajana palkitun kaupan kauppiaat Jenni Härmä ja Tomi Pääkkö toteavat.

Lue juttu
03/23

Tourulan Intersport on etumatkalla sähköpyöräkaupassa

Jyväskylän Intersport Tourula on saanut vipinää työmatkapyöräilyyn ja kasvanut ketjunsa suurimmaksi sähköpyörien myyjäksi. Menestyksen avaimet löytyvät osaamisesta ja vahvasta uskosta asiaan.

Lue juttu
03/23

Toimivan ulkomyymälän resepti tuottaa tuloksia Oulussa

K-Rauta Äimäraution neljän hehtaarin ulkomyymälä tunnetaan ympäri Oulun seutua. K-kauppias Tuomas Pajalan mielestä ketjun parhaaksikin valittu ulkomyymälä määrittää koko kaupan identiteetin, ja siksi sen asiakaskokemuksesta on pidettävä erityistä huolta.

Lue juttu
03/23

Oman keittiön tuotteet innostavat K-kaupoissa

Kaupassa itse valmistettavat tuotteet ovat nousseet isoon rooliin niin K-Supermarket Postitalossa Helsingissä kuin K-Citymarket Puuvillassa Porissa.

Lue juttu
03/23

K-Market pisti myyntiennätykset murskaksi opiskelijayhteistyöllä

K-Market Hansakortteli Turun ytimessä on tehnyt menestyksekästä opiskelijayhteistyötä. Nuoria asiakkaita huomioidaan K-kauppias Jerko Seppälän johtamassa kaupassa monin muinkin tavoin.

Lue juttu
03/23

Kylmääki Turus – K-Market Ruokatori valmiina juomakesään

Juomakauppa vilkastuu kesäisin turkulaisessa K-Market Ruokatorissa. Toimivaksi pariksi ovat muodostuneet nopeasti mukaan napattava juoma ja eväs.

Lue juttu
03/23

K-Supermarket Lippulaiva vaalii espoolaista olutkulttuuria

Uusi K-Supermarket Lippulaiva panostaa vahvasti paikallisuuteen. Kaupan laajalla juomaosastolla ovatkin edustettuina kaikki espoolaispanimot.

Lue juttu
03/23

Vuoden juomaosastolla Porissa viihdytään pidempäänkin

K-Citymarket Pori Puuvillan juomaosasto palkittiin viime vuonna ketjunsa parhaana. Kauppias Jaakko Kauppisen mielestä palkinnon arvoa nostaa tieto siitä, miten paljon muissakin K-kaupoissa on viime vuosina panostettu juomaosastoihin.

Lue juttu
03/23

K-Raudan yritysmyyjä on asiakkaan kaveri

Helsingissä Malmin K-Rauta PROCenterissä kauppaa käydään tiiviiseen tahtiin. Monipolvinen päivänkulku motivoi yritysmyyjä Joona Mykkästä erilaisiin asiakaskohtaamisiin.

Lue juttu
03/23

Tony, 43, on taikuri K-Marketin oman keittiön tuotteiden takana

”Kun olin 15 vuotta sitten Lontoossa lomalla, ihmettelin miten paljon ruokakaupoissa oli jo tarjolla...

Lue juttu

Lue Kehittyvän kaupan näköislehti

Kehittyvän kaupan näköislehtien lukeminen vaatii kirjautumisen. K-kauppiaat pääsevät arkistoon omilla Kauppiassivujen tunnuksillaan. Muut voivat tiedustella linkkiä yksittäisiin lehden numeroihin: mariine.kopisto-lindholm@k-kauppiasliitto.fi. Jos haluat tutustua lehteen, löydät arkistosta muutaman avoimen näytenumeron.

Näköislehdet

Ajankohtaiset nostot

Vuosikokoukset 2023

K-kauppiasliiton ja toimialayhdistysten vuosikokoukset pidetään Marina Congress Centerissä Helsingissä 1.4.2023. Tule vaikuttamaan, kuulemaan näkemyksiä tulevaisuudesta sekä viihtymään kauppiasporukassa.

Lue lisää

Rohkeasti kauppiasyrittäjäksi

Ylivieskassa K-Market Mustikan kauppias 22-vuotias Aleksi Holmala on Suomen nuorin K-kauppias. Nuorta yrittäjää ei vastuun kantaminen pelota. Hän hyödyntää yrittämisessä nuoruuden ennakkoluulottomuuttaan ja rohkeuttaan. Kauppiasuralla hänen on tarkoitus menestyä ja pysyä pitkään.

Lue lisää