fbpx
Siirry sisältöön

Ideat ja ihmiset loistamaan

Kehittyvä kauppa on K-kauppiasliiton kustantama K-kaupan ammattilehti, joka välittää osaamista, inspiraatiota ja hyötytietoa ajankohtaisista aiheista. Joka vuosi yhdeksän numeroa täynnä aitoja tarinoita kaupoista ja ihmisistä jokaisessa Koossa ympäri Suomen. Kehittyvää kauppaa voit seurata Instagramissa @kehittyvakauppa.

Ilmoita lehdessä
Näköislehdet
Kehittyvä kauppa 01/23

Robotit rantautuivat Ruoholahteen

K-Citymarket Ruoholahden alakerrassa 45 robottia ujeltaa uutterasti verkkokaupan tilausten parissa. Vaikka maailmankin mittakaavassa poikkeuksellisessa hankkeessa on kyse automaatiosta, on ihmisten rooli K-kauppias Tero Huhtalan mielestä siinäkin yhä kaikki kaikessa.

Lue juttu
01/23

Kemissä on totuttu vastaamaan haasteisiin

Maailmantilanne ja uusi tehdashanke keikauttivat Kemin K-Raudan asiakasprofiilia. Noin 70 % asiakkaista on nyt yritysasiakkaita, kun taas kuluttajat ostavat vain tarpeeseen. K-kauppiaat Jenni ja Teemu Vaaraniemi ovat kuitenkin tottuneet haasteisiin.

Lue juttu
01/23

Kympin kassatyöpäivä

Jyväskylän keskustassa K-Market Kympissä kassatyöt on suunniteltu huolella. Näin säästyy turhilta askelilta ja saa kaiken tehtyä, vaikka eteen tulisi yllättäviä muuttujia.

Lue juttu
01/23

Erikoiskaupan tuntua piha- ja puutarhaosastoille

K-Raudoissa Lahden Launeella ja Vantaanportissa on saatu hyviä kokemuksia piha- ja puutarhaosaston myynnin uusista välineistä. Ne helpottavat myös asiakkaan päätöksentekoa.

Lue juttu
01/23

Hiihtomestari Jari: ”Olemme asiakaspalvelun moniala-ammattilaisia”

Lahdessa Intersport Launeen ja Intersport Karisman hiihtomestarina toimivan Jari Peltosen mielestä kokemus ja taidot kertyvät parhaiten työtä tekemällä.

Lue juttu
01/23

Yritysmyyjä Janne: ”Tärkeintä on kyky uskaltaa olla oma itsensä”

Painohommia paperialalla tehnyt Janne Sipolainen joutui muutama vuosi sitten hankalaan tilanteeseen. Kun työympäristö alkoi...

Lue juttu
01/23

Riittääkö kaupoille sähköä?

Sähkökatkosten vaara on tänä talvena todellinen. Keskon talotekniikkapäällikkö Antti Kokkosen mielestä juuri nyt keskeistä on, että jokainen meistä kantaa oman kortensa kekoon sähkön kulutuksen alentamiseksi.

Lue juttu
01/23

Tunnetko vuoden 2023 ruokatrendit?

Harkittua kuluttamista budjetti ja ympäristö huomioiden. Elämyksellisyyttä ja turvaa ruokahetkistä. Omasta hyvinvoinnista huolehtimista. Tämän vuoden ruokailmiöt kumpuavat maailmaa ravistelevista tapahtumista.

Lue juttu
01/23

K-ryhmän uusi terveellisyystiekartta tähtää mitattaviin muutoksiin lautasillamme

Suomalaisten ruokavaliossa olisi tutkimusten mukaan paljon parantamisen varaa. Uusi K-terveellisyystiekartta tarttuu ongelmaan helpottamalla terveellisten valintojen tekemistä K-ruokakaupoissa. Sen tavoite on kunnianhimoinen: konkreettiset ja mitattavissa olevat muutokset lautasillamme.

Lue juttu
11/22

K-Supermarket Tapiolassa sydän palaa laadulle

Arvostetun Rôtisseurs-kilven saaneessa K-Supermarket Tapiolassa Espoossa asiakkaat on totutettu korkeatasoiseen laatuun ja palveluun. Vaikka inflaatio ja maailman tilanne vaikuttavat nyt ostokäyttäytymiseen monin tavoin, Tapiolan kilpailuetu pitää pintansa.

Lue juttu

Lue Kehittyvän kaupan näköislehti

Kehittyvän kaupan näköislehtien lukeminen vaatii kirjautumisen. K-kauppiaat pääsevät arkistoon omilla Kauppiassivujen tunnuksillaan. Muut voivat tiedustella linkkiä yksittäisiin lehden numeroihin: mariine.kopisto-lindholm@k-kauppiasliitto.fi. Jos haluat tutustua lehteen, löydät arkistosta muutaman avoimen näytenumeron.

Näköislehdet

Ajankohtaiset nostot

Ruokakauppiaat olisivat vastuullisia viinien myyjiä

Viinit ruokakauppaan -keskustelussa on nostettu syyttävää sormea ahneudesta päivittäistavarakaupan yrittäjien suuntaan. Mielelläni olisin ruokakauppiaana trendien luoja, mutta kaikesta huolimatta kansa päättää suunnan kysynnän muodossa. Sama koskee viinejä: valmistaudumme kuluttajan eli kansan mielipiteen muutoksen vuoksi tulevaan, kirjoittaa Espoon K-Supermarket Lasihytin kauppias Erkki Zaiedman blogissaan.

Lue lisää

K-duuni-kisan voittajat saavat voimaa omasta työyhteisöstä

K-duuni-kilpailun esittelyvideolla Vuoden työantajakauppias Minna Astikainen kertoo pitävänsä työyhteisössään tärkeänä luottamusta. ”Annan työntekijöilleni vastuuta ja luotan, että he hoitavat hommansa parhaalla mahdollisella tavalla.” Vuoden työntekijä Alisa Hodzic kohtaa asiakkaat aitona itsenään ja kohtelee heitä kuin omia kavereitaan.

Lue lisää