fbpx
Siirry sisältöön

Ideat ja ihmiset loistamaan

Kehittyvä kauppa on K-kauppiasliiton kustantama K-kaupan ammattilehti, joka välittää osaamista, inspiraatiota ja hyötytietoa ajankohtaisista aiheista. Joka vuosi yhdeksän numeroa täynnä aitoja tarinoita kaupoista ja ihmisistä jokaisessa Koossa ympäri Suomen. Kehittyvää kauppaa voit seurata Instagramissa @kehittyvakauppa.

Ilmoita lehdessä
Näköislehdet
Kehittyvä kauppa 05/24

K-Supermarket Toppilan pyörä ei pysähdy koskaan

Oululainen K-Supermarket Toppila on herkuttelijan paratiisi, joka yllättää asiakkaansa yhä uudestaan. Maan parhaaksi valittu K-Supermarket on kasvanut määrätietoisesti alueensa mukana.

Lue juttu
05/24

Rautakauppa alkaa ihmisen kohtaamisesta

Rovaniemen K-Rauta sai Parhaat myynnin kehittäjät -tunnustuksen suurten K-Rautojen sarjassa vuoden 2023 osalta. Menestyksen reseptissä kiteytyy kolme asiaa: loistava asiakaspalvelu, laaja tuoterepertuaari ja hyvinvoivat työntekijät.

Lue juttu
05/24

K-Rauta Haapajärvellä tartuttiin luuriin ja saatiin myynti vauhtiin

Aktiivisuus ja kuunteleminen kannattavat. K-Rauta Haapajärvi on saavuttanut sinnikkäällä työllä asiakkaiden luottamuksen, ja palkintona tuli vielä ketjun Parhaat myynnin kehittäjät 2023 -tunnustuskin omassa kokoluokassa.

Lue juttu
05/24

Tunnelma ja ihmiset löytävät toisensa Jyväskylän K-Market Kympissä

Jyväskyläläisessä K-Market Kympissä positiivinen asiakaskokemus on kaiken toiminnan tavoite. Vuoden 2023 K-Market on onnistunut tavoittamaan alueensa tunnelman, ja siellä viihtyvät sekä asiakkaat että työntekijät.

Lue juttu
05/24

K-Rauta Joutsa otti vauhdikkaan startin kevätkauteen

Kahden päivän markkinat ja kohtaamisia niin vakituisten asiakkaiden kuin kesämökkiläistenkin kanssa. Tuoreet kauppiaat Anna Hirvonen ja Joni Saukkonen toteuttivat tiiminsä kanssa K-Rauta Joutsaan kevätriehan, jonka tunnelmassa viihdyttiin pitkään.

Lue juttu
05/24

K:n rakentamisen ja talotekniikan toimialajohtaja Sami Kiiski: ”Olemme hyvissä asemissa”

Kahdeksan omanlaistaan toimintamaata ja Suomessa kaksi eri ketjua ja kolme erityyppistä asiakaskuntaa. On iso haaste ottaa tällainen tontti hoidettavaksi keskellä syvintä matalasuhdannetta, mutta K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan uusi toimialajohtaja Sami Kiiski on täynnä virtaa.

Lue juttu
05/24

Erika, 32, tuntee pihojen ja puutarhojen kesätrendit

Erika Silvennoinen tunnustautuu työssään ”mummomagneetiksi”, joka saa virtaa asiakkaiden kanssa hölöttämisestä. Miltä näyttää supliikin porilaisen työ K-Rauta Porin piha- ja puutarhaosastolla?

Lue juttu
04/24

K-Citymarket Mikkelissä soitellaan menemään – täysuudistus vakuutti asiakkaat

K-Citymarket Mikkeli repi laajassa remontissaan kontrastia kilpailijoihin. Vauhdikas ja myynnillisesti vahva kevät on kauppias Harri Mattisen mielestä ollut seurausta hyvästä yhteistyöstä.

Lue juttu
04/24

Lapväärtin perinteikäs K-Rauta kulkee omaa polkuaan

Kristiinankaupungissa sijaitsevaa K-Rautaa voi vapaasti kutsua joko Lapväärtin tai Lappfjärdin K-Raudaksi. Kaupassa palvellaan niin iloisesti sekä suomeksi että ruotsiksi, että asiakkailta tulee jatkuvasti palautetta hyvästä työilmapiiristä ja kauppa käy poikkeuksellisen pirteästi.

Lue juttu
04/24

Vipinää Woltin täydeltä Kotkan K-Supermarket Pookissa

Lähestyvä kesä on jo mielessä K-Supermarket Pookissa Kotkassa. Maaliskuisena torstaina pääsiäisen alla Wolt-puhelin piippailee ja vauhdikas työpäivä vie mukanaan.

Lue juttu

Lue Kehittyvän kaupan näköislehti

Kehittyvän kaupan näköislehtien lukeminen vaatii kirjautumisen. K-kauppiaat pääsevät arkistoon omilla Kauppiassivujen tunnuksillaan. Muut voivat tiedustella linkkiä yksittäisiin lehden numeroihin: essi.etholen@k-kauppiasliitto.fi. Jos haluat tutustua lehteen, löydät arkistosta muutaman avoimen näytenumeron.

Näköislehdet

Ajankohtaiset nostot

Kohti eurooppalaista alkoholikulttuuria

"Kesäkuu on ollut todella mielenkiintoista aikaa meille ruokakaupan väelle. Kauppojen myyntiin tulivat 10.6. ­- toivottavasti välivaiheena – enintään 8 % alkoholituotteet." Diplomikauppias Hannu Aaltonen pohtii blogissaan, onko tämä samalla uuden ajan alku suomalaisessa alkoholikulttuurissa.

Lue lisää

Pieni suuri teko: Filippiineiltä tullut Melo oppi suomen kielen asiakkaita palvellen

”Tärkeintä on, että ihminen sopeutuu työhön ja työyhteisöömme – ei sillä ole merkitystä, mistä hän tulee,” sanoo kauppias Sanna Tiitinen. Tiitinen luotti intuitioonsa ja otti suomea osaamattoman filippiiniläisen Melo Hertellin Tampereen Lielahden Intersportiin töihin kolme vuotta sitten. Nykyisin Hertell palvelee asiakkaita sujuvalla suomen kielellä.

Lue lisää