fbpx
Siirry sisältöön

Ideat ja ihmiset loistamaan

Kehittyvä kauppa on K-kauppiasliiton kustantama K-kaupan ammattilehti, joka välittää osaamista, inspiraatiota ja hyötytietoa ajankohtaisista aiheista. Joka vuosi yhdeksän numeroa täynnä aitoja tarinoita kaupoista ja ihmisistä jokaisessa Koossa ympäri Suomen. Kehittyvää kauppaa voit seurata Instagramissa @kehittyvakauppa.

Ilmoita lehdessä
Näköislehdet
Kehittyvä kauppa 11/22

K-Supermarket Tapiolassa sydän palaa laadulle

Arvostetun Rôtisseurs-kilven saaneessa K-Supermarket Tapiolassa Espoossa asiakkaat on totutettu korkeatasoiseen laatuun ja palveluun. Vaikka inflaatio ja maailman tilanne vaikuttavat nyt ostokäyttäytymiseen monin tavoin, Tapiolan kilpailuetu pitää pintansa.

Lue juttu
11/22

”Kierrätys innostaa kun saa järkiohjeet”

Kun kiertotalousmanageri piipahtaa kaupalla, takahuoneessa alkaa tapahtua kummia ja pikku hiljaa vaikutukset näkyvät jätekuluissa. K-Citymarket Kauhajoen ja K-Market Siltiksen kokemukset osoittavat, että tätä tilaisuutta ei sovi ohittaa.

Lue juttu
11/22

Kierrätys on talon tapa K-Raudassa

Vuonna 2019 K-Rauta Kuninkojassa lajiteltiin kaupassa syntyvä jätemateriaali neljään eri jakeeseen. Nyt kerättäviä jakeita on 17. Kaupan koko porukka on lähtenyt mukaan kierrätykseen, ja tulokset näkyvät jo dramaattisesti jätehuoltokuluissa.

Lue juttu
11/22

Tuttuus ja turvallisuus säilyvät K-Market Wiljamin kauppiasvaihdoksessa

Vihavaisten suku teki kauppaa Sulkavan soutupitäjässä Saimaan rannalla liki 110 vuotta. Lokakuun alussa K-Market Wiljamin kehittäminen siirtyi tutuille jatkajille, Kari ja Päivi Kropsulle.

Lue juttu
11/22

Minne menet, ruokakauppa?

Epävarma maailmantilanne on vaikuttanut myös K-ruokakaupan asiakkaiden ostokäyttäytymiseen. K-ryhmän lokakuisessa mediatilaisuudessa puitiin, mikä oikeastaan on muuttunut ja miten K-kaupoissa vastataan uusiin haasteiseen.

Lue juttu
11/22

Remonttimestari Tuija: ”Tärkeintä on pitää asiakkaan mieli rauhallisena”

K-Rauta Lohjan remonttimestari Tuija Alén tietää, miten asiakkaan mieli pidetään remontissa tyynenä.

Lue juttu
10/22

Yhteisenä tavoitteena K-kauppiasyrittäjyys

Harjoittelu kaupassa kokeneen kauppiaan opastuksessa on K-kauppiasvalmennuksessa opiskeleville tärkeä osa kauppiaaksi kasvamista. Työkavereillakin on iso merkitys. Kolme eri toimialan kauppiasvalmennettavaa kertoo kokemuksistaan.

Lue juttu
10/22

Visionääristä verkkokauppaa tamperelaisittain

K-Citymarket Linnainmaassa Tampereella eletään ja hengitetään ruokakaupan digimurrosta. Kaupan väen kehittämä virtuaalikauppa on uudenlainen väliportti verkkokaupan ja kivijalan välissä.

Lue juttu
10/22

Rautakauppias Taina Källi rakentaa monimuotoista työyhteisöä

Kauppias Taina Källi haluaa antaa monenlaisille ihmisille mahdollisuuden työllistyä. Omasta osaamisestaan hän kannustaa pitämään huolta.

Lue juttu
10/22

Kun tulipalo vei kaupan, Saariselän Kuukkelissa iski tekemisen palo

Hillamunkit, poronkäristys, savuporo- ja perunarieskat. Saariselän K-Market Kuukkelin keittiössä Lapin herkut valmistuvat jo entiseen malliin. Helmikuinen tulipalo ei ollut este, korkeintaan pieni hidaste.

Lue juttu

Lue Kehittyvän kaupan näköislehti

Kehittyvän kaupan näköislehtien lukeminen vaatii kirjautumisen. K-kauppiaat pääsevät arkistoon omilla Kauppiassivujen tunnuksillaan. Muut voivat tiedustella linkkiä yksittäisiin lehden numeroihin: mariine.kopisto-lindholm@k-kauppiasliitto.fi. Jos haluat tutustua lehteen, löydät arkistosta muutaman avoimen näytenumeron.

Näköislehdet

Ajankohtaiset nostot

K-Team Päivät keräsi ennätysyleisön

K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa vieraili pyhäinpäivänä 5.11.2022 ennätysmäiset yli 9 200 vierasta. Mukana oli runsaat 850 K-kauppiasta puolisoineen sekä 220 ruoan ja raudan yhteistyökumppania.

Lue lisää

Minna ja Alisa ovat K-duuni-kilpailun 2022 voittajat

Minna Astikainen Nurmijärveltä on vuoden 2022 K-työnantajakauppias ja Alisa Hodzic Turusta vuoden K-kaupan työntekijä. K-duuni-kilpailun voittajat julkistettiin K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä pyhäinpäivänä.

Lue lisää