fbpx
Siirry sisältöön

Ideat ja ihmiset loistamaan

Kehittyvä kauppa on K-kauppiasliiton kustantama K-kaupan ammattilehti, joka välittää osaamista, inspiraatiota ja hyötytietoa ajankohtaisista aiheista. Joka vuosi yhdeksän numeroa täynnä aitoja tarinoita kaupoista ja ihmisistä jokaisessa Koossa ympäri Suomen. Kehittyvää kauppaa voit seurata Instagramissa @kehittyvakauppa.

Ilmoita lehdessä
Näköislehdet
Kehittyvä kauppa 09/23

Kolmen verkkokauppavastaavan iskuryhmä kirittää ruoan verkkokauppaa

Hyvä yhteistyö ja kaupoissa tehdyt ketterät kokeilut ovat avainasemassa ruoan verkkokaupan kehittämisessä. Kolme verkkokauppavastaavaa K-Citymarketeista eri puolilta Suomea tekee kaupparajat ylittävää yhteistyötä, josta hyötyy koko K-ryhmä ja viime kädessä asiakas.

Lue juttu
09/23

K-Rauta Nokia nojaa priimaan palveluun ja nopeaan toimintaan

K-Rauta Nokia ei jätä asiakasta ihmettelemään. Henkilökunta hoitaa yritysmyyntiä ja kuluttajakauppaa aktiivisesti. K-kauppias Antti Valkeapään johtaman rautakaupan valtteina ovat palvelu ja ketteryys.

Lue juttu
09/23

Intersport Nummela löysi uudenlaisen reseptin osaamisen kehittämiseen

Miten untuvikosta tulee kymmenessä viikossa niin pätevä myyjä, ettei asiakas tunnista harjoittelijaksi millään osastolla? K-kauppias Antti Välitalo tiimeineen löysi Nummelan Intersportissa osaamisen kehittämiseen tavan, joka tuottaa hyvää niin myyntiin kuin työhyvinvointiinkin.

Lue juttu
09/23

K-Market Kissanmaan suosittu koirakärry kerää huomiota

– Olimme jo ennen kauppiasuraa kuulleet tuttavilta ja harmitelleet itsekin koiran kanssa lenkkeillessämme, miten hankalaa on, kun ei voi lenkin lomassa käydä kaupassa nappaamassa mukaan pieniä täydennystarpeita. Omassa kaupassa halusimme taklata tämä haasteen, K-Market Kissanmaan kauppiaat Joona Pesonen ja Matilda Tistelgren toteavat. Lemmikkien parempi huomiointi on kirittänyt myös myyntiä.

Lue juttu
09/23

Riihimäen K-Citymarketissa uskotaan lemmikkituotteiden kasvupotentiaaliin

– Näen ison trendin siinä, että lemmikki nähdään perheenjäsenenä, jonka hyvinvoinnista tingitään viimeisenä. Lemmikkituotteissa on kaupan näkökulmasta havaittavissa kiinnostavaa kasvupotentiaalia, K-Citymarket Riihimäen kauppias Ilari Kontsas sanoo.

Lue juttu
09/23

K-Supermarket Nykarlebyn asiakaskunnassa korostuvat kissataloudet

K-Supermarket Nykarleby–Uusikaarlepyyn asiakaskunnassa korostuvat kissataloudet, onhan Uusikaarlepyy Suomen johtavia kissakaupunkeja. Parhaat onnistumiset myös lemmikkituotteiden myynnissä seuraavat kauppias Fredrik Lönnqvistin mielestä silloin, kun keskittyy kuuntelemaan asiakkaita.

Lue juttu
09/23

Koirien Match Show toi tassujen vipinää K-Supermarket Herkkupähkinän parkkipaikalle

Vantaalaisen K-Supermarket Herkkupähkinän kattoparkkipaikalla on odottava ja hilpeä tunnelma. Käynnistymässä on koirien Match Show. Kauppiaat Heidi ja Markku Ahtola ovat panostaneet myös lemmikkituotehyllyynsä.

Lue juttu
09/23

Investointeja, yrittäjyyttä, maakuntarakkautta – haastattelussa Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen

Tampere ja muut maakuntakeskukset kasvavat, kun taas reuna-alueilla haasteet ovat toisenlaisia. Keskon aluejohtaja Jari Alanen käy läpi Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Satakunnan kaupallista tilannetta ja kauppapaikkaverkostoa.

Lue juttu
09/23

Heikki, 42: ”Onnistuminen rautakaupassa edellyttää aina tiimipeliä”

Heikki Koskela tuli K-Rauta Rautapohjaan sisustusmyyjäksi, mutta ajautui jo parin kuukauden jälkeen paikkaamaan kiireellisessä matonasennuskeikassa. ”Kiirepaikkausta” ylivieskalaisen rautakaupan asennushommissa on jatkunut siitä lähtien jo 12 vuotta.

Lue juttu
09/23

Miljoonan askeleen K-Market-kauppias

K-kauppias Kimmo Kaksonen tunnustautuu hieman yllytyshulluksi. Kun hän sai idean kävellä miljoona askelta kuukaudessa, ei mahatauti tai penikkatautikaan pystynyt häntä pysäyttämään.

Lue juttu

Lue Kehittyvän kaupan näköislehti

Kehittyvän kaupan näköislehtien lukeminen vaatii kirjautumisen. K-kauppiaat pääsevät arkistoon omilla Kauppiassivujen tunnuksillaan. Muut voivat tiedustella linkkiä yksittäisiin lehden numeroihin: essi.etholen@k-kauppiasliitto.fi. Jos haluat tutustua lehteen, löydät arkistosta muutaman avoimen näytenumeron.

Näköislehdet

Ajankohtaiset nostot

Pieni suuri teko: Kauppiaan mopomiitit ovat turvallinen kohtaamispaikka nuorille

K-kauppias Niko Nylund seurasi uutisointia Pirkanmaan laittomista mopomiiteistä ja harmistui, että ne esitetään otsikoissa usein huonossa valossa. ”Koin, ettei nuorilla ollut paikkaa missä harrastaa sitä omaa juttua. Päätin kokeilla, jos heitä kiinnostaisi luvallinen tapahtuma kaupan pihapiirissä.”

Lue lisää

Vastuuta ja vapautta

K-kauppiuus on ainutlaatuinen yrittäjämalli, joka on hioutunut nykyiseen muotoonsa yli 110 vuoden aikana. K-kauppiasliiton hallituksen puheejohtaja Toni Pokela näkee yrittäjyyden maratonina, jossa vaaditaan joka ikinen päivä itsensä likoon laittamista. "Yrittäjyys on monille meistä elämänmittainen matka, ei varmastikaan kaikista helpoin tie, mutta ehkä juuri siksi niin antoisa." Lue tarkemmin Tonin ajatuksia blogista.

Lue lisää