fbpx
Siirry sisältöön

Ideat ja ihmiset loistamaan

Kehittyvä kauppa on K-kauppiasliiton kustantama K-kaupan ammattilehti, joka välittää osaamista, inspiraatiota ja hyötytietoa ajankohtaisista aiheista. Joka vuosi yhdeksän numeroa täynnä aitoja tarinoita kaupoista ja ihmisistä jokaisessa Koossa ympäri Suomen. Kehittyvää kauppaa voit seurata Instagramissa @kehittyvakauppa.

Ilmoita lehdessä
Näköislehdet
Kehittyvä kauppa 05/24

K-Supermarket Toppilan pyörä ei pysähdy koskaan

Oululainen K-Supermarket Toppila on herkuttelijan paratiisi, joka yllättää asiakkaansa yhä uudestaan. Maan parhaaksi valittu K-Supermarket on kasvanut määrätietoisesti alueensa mukana.

Lue juttu
05/24

Rautakauppa alkaa ihmisen kohtaamisesta

Rovaniemen K-Rauta sai Parhaat myynnin kehittäjät -tunnustuksen suurten K-Rautojen sarjassa vuoden 2023 osalta. Menestyksen reseptissä kiteytyy kolme asiaa: loistava asiakaspalvelu, laaja tuoterepertuaari ja hyvinvoivat työntekijät.

Lue juttu
05/24

K-Rauta Haapajärvellä tartuttiin luuriin ja saatiin myynti vauhtiin

Aktiivisuus ja kuunteleminen kannattavat. K-Rauta Haapajärvi on saavuttanut sinnikkäällä työllä asiakkaiden luottamuksen, ja palkintona tuli vielä ketjun Parhaat myynnin kehittäjät 2023 -tunnustuskin omassa kokoluokassa.

Lue juttu
05/24

Tunnelma ja ihmiset löytävät toisensa Jyväskylän K-Market Kympissä

Jyväskyläläisessä K-Market Kympissä positiivinen asiakaskokemus on kaiken toiminnan tavoite. Vuoden 2023 K-Market on onnistunut tavoittamaan alueensa tunnelman, ja siellä viihtyvät sekä asiakkaat että työntekijät.

Lue juttu
05/24

K-Rauta Joutsa otti vauhdikkaan startin kevätkauteen

Kahden päivän markkinat ja kohtaamisia niin vakituisten asiakkaiden kuin kesämökkiläistenkin kanssa. Tuoreet kauppiaat Anna Hirvonen ja Joni Saukkonen toteuttivat tiiminsä kanssa K-Rauta Joutsaan kevätriehan, jonka tunnelmassa viihdyttiin pitkään.

Lue juttu
05/24

K:n rakentamisen ja talotekniikan toimialajohtaja Sami Kiiski: ”Olemme hyvissä asemissa”

Kahdeksan omanlaistaan toimintamaata ja Suomessa kaksi eri ketjua ja kolme erityyppistä asiakaskuntaa. On iso haaste ottaa tällainen tontti hoidettavaksi keskellä syvintä matalasuhdannetta, mutta K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan uusi toimialajohtaja Sami Kiiski on täynnä virtaa.

Lue juttu
05/24

Erika, 32, tuntee pihojen ja puutarhojen kesätrendit

Erika Silvennoinen tunnustautuu työssään ”mummomagneetiksi”, joka saa virtaa asiakkaiden kanssa hölöttämisestä. Miltä näyttää supliikin porilaisen työ K-Rauta Porin piha- ja puutarhaosastolla?

Lue juttu
04/24

K-Citymarket Mikkelissä soitellaan menemään – täysuudistus vakuutti asiakkaat

K-Citymarket Mikkeli repi laajassa remontissaan kontrastia kilpailijoihin. Vauhdikas ja myynnillisesti vahva kevät on kauppias Harri Mattisen mielestä ollut seurausta hyvästä yhteistyöstä.

Lue juttu
04/24

Lapväärtin perinteikäs K-Rauta kulkee omaa polkuaan

Kristiinankaupungissa sijaitsevaa K-Rautaa voi vapaasti kutsua joko Lapväärtin tai Lappfjärdin K-Raudaksi. Kaupassa palvellaan niin iloisesti sekä suomeksi että ruotsiksi, että asiakkailta tulee jatkuvasti palautetta hyvästä työilmapiiristä ja kauppa käy poikkeuksellisen pirteästi.

Lue juttu
04/24

Vipinää Woltin täydeltä Kotkan K-Supermarket Pookissa

Lähestyvä kesä on jo mielessä K-Supermarket Pookissa Kotkassa. Maaliskuisena torstaina pääsiäisen alla Wolt-puhelin piippailee ja vauhdikas työpäivä vie mukanaan.

Lue juttu

Lue Kehittyvän kaupan näköislehti

Kehittyvän kaupan näköislehtien lukeminen vaatii kirjautumisen. K-kauppiaat pääsevät arkistoon omilla Kauppiassivujen tunnuksillaan. Muut voivat tiedustella linkkiä yksittäisiin lehden numeroihin: essi.etholen@k-kauppiasliitto.fi. Jos haluat tutustua lehteen, löydät arkistosta muutaman avoimen näytenumeron.

Näköislehdet

Ajankohtaiset nostot

Evi Vaaralan blogi: Kalakeittoa ja kehityskeskusteluja

Meistä runsaasta tuhannesta K-kauppiaasta hieman alle 300 on naiskauppiaita. Suurimmalla osalla meistä on perhettä, kuten minullakin. Päivääkään en vaihtaisi pois (noh, ehkä muutaman vaihtaisin), vaikka yrittäjän työn ja perheenäidin arjen yhdistäminen vaatii usein joustoa ja toisinaan kekseliäisyyttä. Tervetuloa mukaan seuraamaan maanantaipäivääni!

Lue lisää

Pieni suuri teko: ”Jokaiselle on olemassa työpaikka, missä omat vahvuudet pääsevät käyttöön”

– Se oli onnellinen tunne, kun vihdoin lykästi. Olen useampaan otteeseen työkokeilussa tottunut siihen, että muutaman kuukauden jälkeen vain lopetetaan, kuvaa Valtteri Koponen. Autismikirjolla oleva Koponen sai Vantaan K-Supermarket Honkatorilta pitkään haaveilemansa ensimmäisen vakituisen työpaikan.

Lue lisää