fbpx
Siirry sisältöön

Rakkaudesta lajiin jo 50 vuotta

Ilmajokelaisen Rauta Ketosen kauppiaspari Seija (73) ja Rauno (74) Ketonen juhlistavat tänä vuonna 50-vuotista K-kauppiasuraansa. Työtä kauppiaspari tekee ”rakkaudesta lajiin”.

Lue juttu

Aki Järvelin aloittaa kauppiasuransa K-Market Noormarkussa ja K-Market Forssintiellä

Kaksi noormarkkulaista K-Marketia saa uuden kauppiaan tulevana syksynä, kun Aki Järvelin aloittaa kauppiasuransa. Järvelin ottaa haltuunsa K-Market Forssintien 1. syyskuuta ja K-Market Noormarkun 1. lokakuuta.

Lue juttu

Soutaja Jari Saariosta K-ryhmän Liike on lääke -lähettiläs

K-ryhmä ja soutaja Jari Saario ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa Kesko ja K-kauppiaat ovat osaltaan mahdollistamassa Saarion seuraavaa projektia. Siinä hän taittaa soutaen matkan Etelä-Amerikan Chilestä Etelä-Afrikan Kapkaupunkiin. Saario puolestaan lupaa matkallaan kannustaa suomalaisia liikkumaan ja toimii yhtenä K-ryhmän Liike on lääke -hankkeen lähettiläistä.

Lue juttu

Leena Korpi aloittaa kauppiasuransa Vaasassa kolmella K-Marketilla

Leena Korpi aloittaa kauppiasuransa Vaasassa ottamalla vastaan kolmen K-Marketin avaimet. Syyskuun alusta hän saa K-Market Kuusilahdentien sekä Kauppapuistikon ja lokakuun alusta K-Market Pitsitehtaan.

Lue juttu

Kohti eurooppalaista alkoholikulttuuria

Kesäkuu on ollut todella mielenkiintoista aikaa meille ruokakaupan väelle. Kauppojen myyntiin tulivat 10.6. ­- toivottavasti välivaiheena – enintään 8 % alkoholituotteet. Tavarantoimittajat ja tukkuliikkeet ovat tehneet valtavasti töitä hankkiessaan uusia tuotteita valikoimiin. Oma arvioni on, että Kupittaan K-Citymarketin juomaosastolle tulee lähiviikkoina yli 200 uutta tuotetta, sekä oluita että viinejä.

Lue juttu

Pieni suuri teko: Filippiineiltä tullut Melo oppi suomen kielen asiakkaita palvellen

”Tärkeintä on, että ihminen sopeutuu työhön ja työyhteisöömme – ei sillä ole merkitystä, mistä hän tulee,” sanoo kauppias Sanna Tiitinen. Tiitinen luotti intuitioonsa ja otti suomea osaamattoman filippiiniläisen Melo Hertellin Tampereen Lielahden Intersportiin töihin kolme vuotta sitten. Nykyisin Hertell palvelee asiakkaita sujuvalla suomen kielellä.

Lue juttu

K-Citymarket Porvoo Länsirannan kauppiaiksi Mikko ja Eve Länsiluoto

Kesko rakentaa Porvoon Länsirannalle uuden K-Citymarketin, ja sen kauppiaiksi on nimetty Mikko ja Eve Länsiluoto. Uusi K-Citymarket avautuu arviolta vuoden 2027 keväällä. Länsiluodoista tulee myös nykyisen Porvoon K-Citymarketin kauppiaita kevään 2026 aikana.

Lue juttu

Kokoaan suurempi kyläkauppa

Kajaanissa Lohtajan kaupunginosassa sijaitsee perinteinen lähikauppamme. K-Market Lohtaja on kuin toinen kotini, ja tämän haluan välittyvän myös asiakkaillemme. Sanon usein, että ”tervetuloa meille, kokoaan suurempaan” viitaten kaupan sydämellisyyteen, lämpöön sekä laajaan tuotevalikoimaan kaupan pienestä koosta huolimatta.

Lue juttu

Toni ja Sari Kujala Porin K-Market Pihlavan ja K-Market Pikku-Juhanan kauppiaiksi

Toni ja Sari Kujala aloittavat elokuun alusta Porin K-Market Pihlavan ja K-Market Pikku-Juhanan kauppiaina.

Lue juttu

Tarleena Raatikainen kauppiaaksi Jyväskylän K-Market Nisulaan

Tarleena Raatikainen tulee kauppiaaksi Jyväskylän Nisulankadulle K-Market Nisulaan. Tarleena palaa kotikaupunkiinsa kauppiaaksi Karstulasta K-Market Mansikasta.

Lue juttu