fbpx
Siirry sisältöön

SpeakUp


SpeakUp on K-ryhmän luottamuksellinen ilmoituskanava. Ilmoituskanavan avulla voidaan ylläpitää työntekijöiden, asiakkaiden ja sidosryhmien luottamusta Keskon ja K-ryhmän liiketoimintaan. Sen kautta K-ryhmän työntekijät sekä tavarantoimittajat, asiakkaat ja muihin sidosryhmiin kuuluvat henkilöt voivat ilmoittaa Kesko-konsernia, K-ryhmää tai Keskon eläkekassaa koskevia havaintojaan mahdollisista väärinkäytös- ja rikosepäilyistä tai K-ryhmän K Code of Conductin vastaisesta toiminnasta.

Ajankohtaiset nostot

Kohti eurooppalaista alkoholikulttuuria

"Kesäkuu on ollut todella mielenkiintoista aikaa meille ruokakaupan väelle. Kauppojen myyntiin tulivat 10.6. ­- toivottavasti välivaiheena – enintään 8 % alkoholituotteet." Diplomikauppias Hannu Aaltonen pohtii blogissaan, onko tämä samalla uuden ajan alku suomalaisessa alkoholikulttuurissa.

Lue lisää

Pieni suuri teko: Filippiineiltä tullut Melo oppi suomen kielen asiakkaita palvellen

”Tärkeintä on, että ihminen sopeutuu työhön ja työyhteisöömme – ei sillä ole merkitystä, mistä hän tulee,” sanoo kauppias Sanna Tiitinen. Tiitinen luotti intuitioonsa ja otti suomea osaamattoman filippiiniläisen Melo Hertellin Tampereen Lielahden Intersportiin töihin kolme vuotta sitten. Nykyisin Hertell palvelee asiakkaita sujuvalla suomen kielellä.

Lue lisää