fbpx
Siirry sisältöön

Liitto sosiaalisessa mediassa

K-kauppiasliiton ja K-kaupan kuulumisia voi seurata myös sosiaalisen median kanavissamme.


K-kauppiasliitto sosiaalisessa mediassa

K-kaupan ammattilehti Kehittyvä kauppa sosiaalisessa mediassa

K-Team Päivät sosiaalisessa mediassa

Lisätietoja kaikista K-ryhmän sosiaalisen median kanavista löydät Keskon verkkosivuilta.

Lue myös

K-kauppiaat ja vastuullisuus

Suomessa toimii 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa.

Lue myös

Pieni suuri teko

K-kauppiuus on myös pieniä tekoja lähiyhteisön puolesta ja heidän hyväkseen. Teko voi olla kauppiaalle arkinen asia, mutta teon vastaanottajalle ainutlaatuista. Pienten suurten tekojen avulla tuomme K-kauppiaiden vastuullista työtä näkyvämmäksi.

Ajankohtaiset nostot

Evi Vaaralan blogi: Kalakeittoa ja kehityskeskusteluja

Meistä runsaasta tuhannesta K-kauppiaasta hieman alle 300 on naiskauppiaita. Suurimmalla osalla meistä on perhettä, kuten minullakin. Päivääkään en vaihtaisi pois (noh, ehkä muutaman vaihtaisin), vaikka yrittäjän työn ja perheenäidin arjen yhdistäminen vaatii usein joustoa ja toisinaan kekseliäisyyttä. Tervetuloa mukaan seuraamaan maanantaipäivääni!

Lue lisää

Pieni suuri teko: ”Jokaiselle on olemassa työpaikka, missä omat vahvuudet pääsevät käyttöön”

– Se oli onnellinen tunne, kun vihdoin lykästi. Olen useampaan otteeseen työkokeilussa tottunut siihen, että muutaman kuukauden jälkeen vain lopetetaan, kuvaa Valtteri Koponen. Autismikirjolla oleva Koponen sai Vantaan K-Supermarket Honkatorilta pitkään haaveilemansa ensimmäisen vakituisen työpaikan.

Lue lisää