fbpx
Siirry sisältöön

Mestarimyyjä-koulutus

Mestarimyyjä-verkkokoulutus on 2. asteen oppilaitosten käyttöön suunniteltu opintokokonaisuus. Tavoite on tutustuttaa opiskelijoita käytännönläheisesti kaupan alaan. Koulutus on mahdollista suorittaa oppilaitoksessa osana tutkintoa. K-ryhmä tarjoaa koulutuksen veloituksetta oppilaitosten käyttöön.


Mestarimyyjä-koulutuksen tavoitteena on tuoda opiskelijoille tietoa työelämästä ja kaupan alan monista mahdollisuuksista. Koulutuksen esimerkkinä toimii K-ryhmä. Koulutuksessa on kymmenen moduulia, joissa tulevat esille niin päivittäistavarakauppa, rautakauppa kuin urheilukauppakin.

Opintojen kautta opiskelijat saavat kattavan kuvan kaupan alan monipuolisista työtehtävistä. Opiskelija tutustuu innostavaan ja monipuoliseen materiaaliin sekä tekee koulutukseen kuuluvat tehtävät. Futuristi Perttu Pölönen laittaa opiskelijat pohtimaan myös omia vahvuuksiaan ja tulevaisuuden työelämätaitojaan.

Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelija saa ladattua itselleen Mestarimyyjä-koulutuksen todistuksen. Koulutukseen on tarjolla noin kahden kuukauden opintoaika kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä.

Koulutuksen on rahoittanut Vähittäiskaupan Ammattikasvatussäätiö sr. 

Lisätietoja 

Lisätietoja Mestarimyyjä-koulutuksesta voit kysyä suoraan omasta oppilaitoksestasi tai koulutuspäällikkö Mari Siivoselta, etunimi.sukunimi@k-kauppiasliitto.fi. 

Ajankohtaiset nostot

Kaupunkilaisessa kyläkaupassa ihmiset saavat loistaa – Jyväskyläläinen Kymppi on Suomen paras K-Market

Vuoden 2023 Suomen parhaaksi K-Marketiksi on valittu Antti Juntusen ja Johanna Harjun luotsaama K-Market Kymppi. Kauppa palkittiin tänä keväänä myös Keski-Suomen parhaana K-Marketina, ja kauppiaat vuoden kauppias – kauppiaiden valinta -palkinnolla.

Lue lisää

Pauli Jaakola valittiin K-kauppiasliiton hallituksen puheenjohtajaksi

Diplomikauppias Pauli Jaakola Helsingistä valittiin K-kauppiasliiton hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi liiton vuosikokouksessa maaliskuun lopussa. Varapuheenjohtajana jatkaa diplomikauppias Taina Källi Järvenpäästä.

Lue lisää

Tunnelmia vuosikokousviikonlopulta

K-kauppiasliiton ja toimialayhdistysten vuosikokoukset pidettiin Helsingissä Marina Congress Centerissä lauantaina 23.3.2024. Päivässä oli mukana yli 350 osallistujaa. Viikonloppu alkoi perjantaina uusien kauppiaiden tilaisuudella ja jatkui kauppiaiden vapaamuotoisella illallistapaamisella. Hyppää mukaan vuosikokouspäivän tunnelmiin koostevideon ja kuvien kautta.

Lue lisää