fbpx
Siirry sisältöön

Mestarimyyjä-koulutus

Mestarimyyjä-verkkokoulutus on 2. asteen oppilaitosten käyttöön suunniteltu opintokokonaisuus. Tavoite on tutustuttaa opiskelijoita käytännönläheisesti kaupan alaan. Koulutus on mahdollista suorittaa oppilaitoksessa osana tutkintoa. K-ryhmä tarjoaa koulutuksen veloituksetta oppilaitosten käyttöön.


Mestarimyyjä-koulutuksen tavoitteena on tuoda opiskelijoille tietoa työelämästä ja kaupan alan monista mahdollisuuksista. Koulutuksen esimerkkinä toimii K-ryhmä. Koulutuksessa on kymmenen moduulia, joissa tulevat esille niin päivittäistavarakauppa, rautakauppa kuin urheilukauppakin.

Opintojen kautta opiskelijat saavat kattavan kuvan kaupan alan monipuolisista työtehtävistä. Opiskelija tutustuu innostavaan ja monipuoliseen materiaaliin sekä tekee koulutukseen kuuluvat tehtävät. Futuristi Perttu Pölönen laittaa opiskelijat pohtimaan myös omia vahvuuksiaan ja tulevaisuuden työelämätaitojaan.

Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelija saa ladattua itselleen Mestarimyyjä-koulutuksen todistuksen. Koulutukseen on tarjolla noin kahden kuukauden opintoaika kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä.

Koulutuksen on rahoittanut Vähittäiskaupan Ammattikasvatussäätiö sr. 

Lisätietoja 

Lisätietoja Mestarimyyjä-koulutuksesta voit kysyä suoraan omasta oppilaitoksestasi tai koulutuspäällikkö Mari Siivoselta, etunimi.sukunimi@k-kauppiasliitto.fi. 

Ajankohtaiset nostot

Koostepaloja K-Team Päiviltä!

K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä 4.11. oli mukana 7 500 vierasta, joista 800 on K-kauppiaita ja lähes 200 ruoan ja raudan yhteistyökumppaneita. Hyppää mukaan päivän tunnelmaan videon ja kuvakoosteen siivittämänä.

Lue lisää

Pieni suuri teko: ”En mielelläni kyllä kotiani jättäisi”

Torstaisin K-Supermarket Euran kauppias Kimmo Sampo istuu autonsa rattiin ja kuljettaa pitkin Euran syrjäseutuja kauppakassipalvelunsa tilauksia. Asiakkaat ovat pääosin vanhempia eläkeläisiä, joilla ei ole autoa tai ajokorttia. Osalla on naapureita tai läheisiä, jotka vievät kauppaan, muttei kaikilla. Tällöin kauppakassipalvelusta tulee erityisen tärkeä.

Lue lisää

K-kauppiasliiton uudeksi toimitusjohtajaksi Timo Lavikainen

Timo Lavikainen, 53, on nimitetty K-kauppiasliiton uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2024 alkaen.

Lue lisää