fbpx
Siirry sisältöön

Mestarimyyjä-koulutus

Mestarimyyjä-verkkokoulutus on 2. asteen oppilaitosten käyttöön suunniteltu opintokokonaisuus. Tavoite on tutustuttaa opiskelijoita käytännönläheisesti kaupan alaan. Koulutus on mahdollista suorittaa oppilaitoksessa osana tutkintoa. K-ryhmä tarjoaa koulutuksen veloituksetta oppilaitosten käyttöön.


Mestarimyyjä-koulutuksen tavoitteena on tuoda opiskelijoille tietoa työelämästä ja kaupan alan monista mahdollisuuksista. Koulutuksen esimerkkinä toimii K-ryhmä. Koulutuksessa on kymmenen moduulia, joissa tulevat esille niin päivittäistavarakauppa, rautakauppa kuin urheilukauppakin.

Opintojen kautta opiskelijat saavat kattavan kuvan kaupan alan monipuolisista työtehtävistä. Opiskelija tutustuu innostavaan ja monipuoliseen materiaaliin sekä tekee koulutukseen kuuluvat tehtävät. Futuristi Perttu Pölönen laittaa opiskelijat pohtimaan myös omia vahvuuksiaan ja tulevaisuuden työelämätaitojaan.

Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelija saa ladattua itselleen Mestarimyyjä-koulutuksen todistuksen. Koulutukseen on tarjolla noin kahden kuukauden opintoaika kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä.

Koulutuksen on rahoittanut Vähittäiskaupan Ammattikasvatussäätiö sr. 

Lisätietoja 

Lisätietoja Mestarimyyjä-koulutuksesta voit kysyä suoraan omasta oppilaitoksestasi tai koulutuspäällikkö Mari Siivoselta, etunimi.sukunimi@k-kauppiasliitto.fi. 

Ajankohtaiset nostot

Kohti eurooppalaista alkoholikulttuuria

"Kesäkuu on ollut todella mielenkiintoista aikaa meille ruokakaupan väelle. Kauppojen myyntiin tulivat 10.6. ­- toivottavasti välivaiheena – enintään 8 % alkoholituotteet." Diplomikauppias Hannu Aaltonen pohtii blogissaan, onko tämä samalla uuden ajan alku suomalaisessa alkoholikulttuurissa.

Lue lisää

Pieni suuri teko: Filippiineiltä tullut Melo oppi suomen kielen asiakkaita palvellen

”Tärkeintä on, että ihminen sopeutuu työhön ja työyhteisöömme – ei sillä ole merkitystä, mistä hän tulee,” sanoo kauppias Sanna Tiitinen. Tiitinen luotti intuitioonsa ja otti suomea osaamattoman filippiiniläisen Melo Hertellin Tampereen Lielahden Intersportiin töihin kolme vuotta sitten. Nykyisin Hertell palvelee asiakkaita sujuvalla suomen kielellä.

Lue lisää