fbpx
Siirry sisältöön

K-Team Päivät 2023

K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä 4.11. oli mukana 7 500 vierasta, joista 800 on K-kauppiaita ja lähes 200 ruoan ja raudan yhteistyökumppaneita.


Hyppää mukaan päivän tunnelmaan oheisen videon ja kuvakoosteen siivittämänä. Kiitos kaikille mukana olleille! Nähdään taas K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa lauantaina 2.11.2024.

Tapahtuman laskutus ja osallistuja-asiat

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, rannekkeista tai laskutuksesta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen k-teampaivat@cwt-me.com tai soittaa puh. 0205 615 562. Lasku on lähetetty yhteyshenkilölle verkkolaskuna / sähköpostitse.

Löytötavarat

Tapahtuman jälkeen henkilökohtaisia löytötavaroita voi tiedustella Messukeskuksen asiakaspalvelusta arkisin klo 9-16, asiakaspalvelu@messukeskus.com, puh. 040 450 3250. Säilytämme tavaroita kahden viikon ajan (ei tuotekasseja) minkä jälkeen arvotavarat kuten puhelimet, lompakot ja korut toimitetaan poliisin löytötavaroihin. Takit ym. asusteet laitetaan silloin kierrätykseen.

Käy tutustumassa ja tykkäämässä K-Team Päivien Facebook-sivusta.

K-Team Päivät on K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma, joka kokoaa K-kauppiaat, K-kaupan henkilökunnan, keskolaiset sekä yhteistyökumppanit saman katon alle kerran vuodessa pyhäinpäivänä. Tapahtuman järjestelyistä vastaa K-kauppiasliitto.

Ajankohtaiset nostot

Koostepaloja K-Team Päiviltä!

K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä 4.11. oli mukana 7 500 vierasta, joista 800 on K-kauppiaita ja lähes 200 ruoan ja raudan yhteistyökumppaneita. Hyppää mukaan päivän tunnelmaan videon ja kuvakoosteen siivittämänä.

Lue lisää

Pieni suuri teko: ”En mielelläni kyllä kotiani jättäisi”

Torstaisin K-Supermarket Euran kauppias Kimmo Sampo istuu autonsa rattiin ja kuljettaa pitkin Euran syrjäseutuja kauppakassipalvelunsa tilauksia. Asiakkaat ovat pääosin vanhempia eläkeläisiä, joilla ei ole autoa tai ajokorttia. Osalla on naapureita tai läheisiä, jotka vievät kauppaan, muttei kaikilla. Tällöin kauppakassipalvelusta tulee erityisen tärkeä.

Lue lisää

K-kauppiasliiton uudeksi toimitusjohtajaksi Timo Lavikainen

Timo Lavikainen, 53, on nimitetty K-kauppiasliiton uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2024 alkaen.

Lue lisää