fbpx
Siirry sisältöön

K-Team Päivät 2023

K-Team Päivät on K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma, joka kokoaa K-kauppiaat, K-kaupan henkilökunnan, keskolaiset sekä yhteistyökumppanit saman katon alle kerran vuodessa pyhäinpäivänä. Tapahtuman järjestelyistä vastaa K-kauppiasliitto.


Tämän vuoden K-Team Päivät järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4.11.2023.

Ilmoittautuminen ja hinnat

Tapahtumahallien turvallisuusmääräysten mukainen maksimiosallistujamäärä on 7 500, joten lippuja on myynnissä rajoitetusti. Tapahtuma on nyt täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon, josta otamme kauppoja mukaan jonotusjärjestyksessä, mikäli lippuja vapautuu. Emme ota jonosta enää lapsia mukaan tapahtumaan.

Huom! Vain yksi varaus per kauppa: ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse varausvahvistuksen, josta löytyy varaukselle johtava ”muokkaa tietojasi” -linkki. Lasku lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostitse.

Tarvitset ilmoittautuessasi kaikkien osallistujien nimet. Täytäthän tarkasti yrityksen tiedot sekä laskutustiedot varauslomakkeelle, jotta varaus ja laskutus menevät kerralla oikein. Oheisen linkin kautta ilmoittautuvat kaikki kaupat. Keskolaisille ja yhteistyökumppaneillemme menee omat ilmoittautumislinkkinsä.

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen k-teampaivat@cwt-me.com tai soittaa puh. 0205 615 562.

Kun ilmoittaudut 14.9.–2.10., saat nopean ilmoittautujan edun eli tapahtumalipun hinta on 65 €/hlö.
3.10. alkaen lipun hinta on 75 €/hlö. (Lippujen hintoihin lisätään alv 24 %.)
Iltajuhlaan on 18 vuoden ikäraja.

Lipun hintaan sisältyy:

  • Ammattiohjelma
  • Viihdeohjelma (iltajuhla esiintyjineen)
  • Buffetruokailut (lounas, päivällinen ja yöpala)
  • Sukkulakuljetukset Helsingin keskustan ja tapahtumapaikan välillä

Ammattiohjelma – messut, palkitsemisia ja kilpailuja

Päivittäistavaran ja rautakaupan yhteistyökumppanit esittelevät tuoteuutuuksiaan ammattimessuilla.

K-lavalla on jälleen mielenkiintoista ohjelmaa, mm. osterinavauskilpailu.

Viihdeohjelma

Illan musiikista vastaa tänä vuonna Suomen ykkössoittajista koottu Superstar-bändi, jonka solisteina esiintyvät Anssi Kela, Ilkka Alanko ja Abreu. Illan päätteeksi lavalle nousee Portion Boys. Menossa on mukana myös Dj Mikke. Karaokeakin on luvassa taas monta tuntia.

Yleistä tietoa tapahtumasta

Messukeskuksen parkkipaikat ovat maksullisia, kannattaa suosia julkisia kulkuvälineitä. Järjestämme yhteiskuljetuksia busseilla mm. Turusta, Tampereelta ja Lahdesta. Junilla pääsee sujuvasti Pasilan asemalle monilta paikkakunnilta ympäri Suomea.

Tapahtumapäivän aikana sukkulabussit ajavat aamusta pitkälle yöhön keskustan ja Messukeskuksen välillä. Lopullinen reitti määrittyy Mannerheimintien remontin takia vasta noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Majoitukset

Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelleista.

Tapahtuman pääyhteistyökumppani on tänä vuonna Hartwall.

Käy tutustumassa ja tykkäämässä K-Team Päivien Facebook-sivusta täällä.

Ajankohtaiset nostot

Pieni suuri teko: Kauppiaan mopomiitit ovat turvallinen kohtaamispaikka nuorille

K-kauppias Niko Nylund seurasi uutisointia Pirkanmaan laittomista mopomiiteistä ja harmistui, että ne esitetään otsikoissa usein huonossa valossa. ”Koin, ettei nuorilla ollut paikkaa missä harrastaa sitä omaa juttua. Päätin kokeilla, jos heitä kiinnostaisi luvallinen tapahtuma kaupan pihapiirissä.”

Lue lisää

Vastuuta ja vapautta

K-kauppiuus on ainutlaatuinen yrittäjämalli, joka on hioutunut nykyiseen muotoonsa yli 110 vuoden aikana. K-kauppiasliiton hallituksen puheejohtaja Toni Pokela näkee yrittäjyyden maratonina, jossa vaaditaan joka ikinen päivä itsensä likoon laittamista. "Yrittäjyys on monille meistä elämänmittainen matka, ei varmastikaan kaikista helpoin tie, mutta ehkä juuri siksi niin antoisa." Lue tarkemmin Tonin ajatuksia blogista.

Lue lisää