fbpx
Siirry sisältöön

K-kauppiaat ja vastuullisuus

K-kauppiaille ja koko K-ryhmälle vastuullisuus ei ole pelkkiä sanoja vaan käytännön tekoja – joka päivä. Kaiken toiminnan perustana on luottamus K-kauppiaiden, Keskon, henkilökunnan, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme välillä.

K-kauppiaiden ja K-kaupan vastuulliset toimintaperiaatteet

K-kauppiaille ja koko K-ryhmälle vastuullisuus ei ole pelkkiä sanoja vaan käytännön tekoja – joka päivä. Kaiken toiminnan perustana on luottamus K-kauppiaiden, Keskon, henkilökunnan, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme välillä.

Vastuullista toimintaa tukevat K-kauppiaiden vastuulliset toimintaperiaatteet. Koko K-ryhmän yhteiset periaatteet auttavat toimimaan lain ja yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Suomenkieliset toimintaperiaatteet (PDF) löydät täältä.

Kaupan henkilökunnalle tarkoitettu K-kaupan vastuulliset toimintaperiaatteet -video löytyy täältä.

K-kauppojen Suora linja

K-kauppojen Suora linja on luottamuksellinen ilmoituskanava, joka on tarkoitettu rikos- ja väärinkäytösepäilyjen ilmoittamiseen silloin, kun tietoa ei jostakin syystä voi välittää asianomaiselle K-kauppiaalle. Voit antaa palautteesi nimettömänä täällä.

K-köpmannens och K-affärens ansvarsfulla verksamhetsprinciper

Ansvar är inte bara ord för oss i K-gruppen. Det syns varje dag i vår verksamhet. I K-köpmännens ansvarsfulla verksamhetsprinciper -guiden har vi samlat de principer som vägleder oss i våra dagliga val och verksamhet. Genom att följa våra gemensamt överenskomna verksamhetsmodeller främjar vi förverkligandet av K-gruppens gemensamma värden. De svenskspråkiga verksamhetsprinciperna (PDF) finns här.

Den svenskspråkiga K-affärens ansvarsfulla verksamhetsprinciper -videon för personalen finns här.

K-affärernas Direkta linje

K-affärernas Direkta linje är en konfidentiell kanal, via vilken du kan rapportera om misstänkta brotts- och missbruksfall i sådana situationer då du av någon anledning inte kan rapportera direkt till K-köpmannen ifråga. Du kan lämna in din rapport anonymt här.

Lue myös

Sydämen asiana tarjota mahdollisuuksia työhön

Erilaisia ihmisiä ei saa työntää syrjään, sanoo K-Rauta Järvenpään kauppias Taina Källi. Autistinen Pekka Kinnunen on käynyt jo puolentoista vuoden ajan työtoiminnassa K-Raudassa ja ottanut siinä ajassa isoja harppauksia.

Lue myös

Intersport-kauppias Sanna tarjosi Tonille mahdollisuuden uuteen alkuun

Lupaavan jääkiekkoilijan Toni Toivosen ura katkesi yhteen taklaukseen. Nyt paria vuotta myöhemmin tulevaisuus näyttää taas valoisalta, ja paluu työelämään lähestyy Sanna ja Timo Tiitisen Intersport Lielahdessa.

Lue myös

Viittomakielinen Ruddy palvelee suurella sydämellä

Viittomakielisen Ruddy Kemppaisen kieli, kulttuuri ja positiivisuus ovat tuoneet paljon koko K-Market Otaniemen työyhteisöön. Koska jokainen asiakas on erilainen, ei kaupan työporukkakaan voi kauppias Aleksi Tapanin mielestä olla yhdestä puusta veistetty.

Ajankohtaiset nostot

K-Team Päivät keräsi ennätysyleisön

K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa vieraili pyhäinpäivänä 5.11.2022 ennätysmäiset yli 9 200 vierasta. Mukana oli runsaat 850 K-kauppiasta puolisoineen sekä 220 ruoan ja raudan yhteistyökumppania.

Lue lisää

Minna ja Alisa ovat K-duuni-kilpailun 2022 voittajat

Minna Astikainen Nurmijärveltä on vuoden 2022 K-työnantajakauppias ja Alisa Hodzic Turusta vuoden K-kaupan työntekijä. K-duuni-kilpailun voittajat julkistettiin K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä pyhäinpäivänä.

Lue lisää