fbpx
Siirry sisältöön

K-Team Päivät 2016

Ilmoittautuminen K-Team Päiville on parhaillaan käynnissä.

Koko K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma K-Team Päivät järjestetään 5.11.2016 Helsingin Messukeskuksessa. K-kauppiasliiton järjestämään tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki K-kauppiaat, K-kauppojen henkilökunta, keskolaiset ja yhteistyökumppanit.

Ilmoittautuminen ja hinnat

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Tarvitset ilmoittautuessa kaikkien osallistujien nimet ja syntymäajat. Täytäthän tarkasti yrityksen tiedot sekä laskutustiedot varauslomakkeelle, jotta varaus ja laskutus menevät kerralla oikein.

Huom! Vain yksi varaus per kauppa: ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse varausvahvistuksen, josta löytyy varaukselle johtava ”muokkaa tietojasi” -linkki. Lasku lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostitse.

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen k-teampaivat@cwt-me.com tai soittaa puh. 0205 615 562.

Kun ilmoittaudut 15.9. – 2.10. välisenä aikana, saat nopean ilmoittautujan edun eli tapahtumalipun hinta on 60€/hlö. 3.10. hinta nousee 8€/hlö. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua päiväohjelmaan (klo 9.30-18.00) veloituksetta, 12-17-vuotiaiden lippu maksaa 30€/hlö. (Hintoihin lisätään alv 24 %.) Iltajuhlaan on 18 vuoden ikäraja.

Lipun hintaan sisältyy:

  • Ammattiohjelma (messut ja päivän puhujat)
  • Viihdeohjelma (iltajuhla esiintyjineen)
  • Buffetruokailut (lounas, päivällinen ja yöpala)
  • Sukkulakuljetukset keskustan hotellien ja tapahtumapaikan välillä
  • Vapaa pääsy Messukeskuksen muille messuille lauantaina 5.11.

Käsiohjelma

Käy tutustumassa tapahtuman käsiohjelmaan osoitteessa www.kteampaivat.fi

K-Team Päivät uudistuvat

Olemme kehittäneet Mestarimyyjäfinaalien tilalle uusia ohjelmakokonaisuuksia iloksenne ja hyödyksenne.

Ammattiohjelma

Ammattimessuilla noin 120 yhteistyökumppania esittelee tuoteuutuuksiaan. Esillepanolla elämyksiä –hyllynpäädyissä näet vinkkejä kauppasi esillepanoihin ja uutuustuotevitriineissä on esillä nimensä mukaisesti ajankohtaisia tuoteuutuuksia. Listauksen uutuustuotevitriineihin tulevista tuotteista löydät tällä sivulla olevasta pdf:stä.

Tänä vuonna rakennamme lisälavan erikoisohjelmiamme varten. K-lavan ohjelmassa on palkitsemisia, musiikkia ja puhujia. Lavalla palkitaan K-Duuni- ja K-Ruoka Awards -voittajat. Puhujiksi olemme saaneet Sampo Kaulasen, Riku Rantalan ja Jethro Rostedtin.

Viihdeohjelma – urheilua ja musiikkia

Pääasiassa K-kauppiasta koostuva K-Basket Team pelaa ystävyysottelun HBA:n/Susijengin joukkuetta vastaan. Joukkueemme valmentaja Hanno Möttölä on treenannut kauppiaat hyvää iskukuntoon – tule siis katsomoon kannustamaan K-Basket Team voittoon!

Tapahtuman ja K-lavan avaa energinen Anna Abreu. Päälavan ohjelman illalla aloittaa bilebändi Popkorn. Illan odotetut pääesiintyjät ovat Jari Sillanpää ja Sanni.

Yleistä tietoa tapahtumasta

Mainosmateriaalit postitetaan kaikkiin K-kauppoihin syyskuun alkuun mennessä.

Majoituksesta ja yhteiskuljetuksesta löydät oikeanpuoleisesta valikosta omat välilehdet.

Messukeskuksen parkkipaikat ovat maksullisia, kannattaa suosia julkisia kulkuvälineitä.

Käy tutustumassa ja tykkäämässä K-Team Päivien facebook-sivusta täällä.

K-Team Päivien pääyhteistyökumppanit ovat tänä vuonna:

 

Ajankohtaiset nostot

110 vuotta menestyksellistä K-kauppiasyrittäjyyttä

K-kauppiasliitto täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Tampereen Palokunnantalolle kokoontuneet maakauppiaat päättivät aloittaa järjestäytyneen yhteistyön liiketoimintansa edistämiseksi ja etujensa ajamiseksi 11. elokuuta 1912. Maakauppiasliiton perustaminen vauhditti yksityisen vähittäiskaupan kehittymistä ja loi perustan myös K-ryhmän rakentumiselle, kirjoittaa K-kauppiasliiton toimitusjohtaja Jaana Hertsberg blogissaan.

Lue lisää