fbpx
Siirry sisältöön

Suora linja


K-kauppojen Suora linja

  • K-kauppojen Suora linja on luottamuksellinen ilmoituskanava, joka on tarkoitettu ilmoittajan tietoon tulleiden rikos- ja väärinkäytösepäilyjen ilmoittamiseen silloin, kun tietoa ei voi jostakin syystä välittää suoraan asianomaiselle K-kauppiaalle.

    Suora linja ei ole tarkoitettu asiakaspalautteen antamiseen eikä asiakaspalautteita tutkita. Rikoksia ja väärinkäytöksiä koskevien tahallisten väärien ilmoitusten tekeminen on kiellettyä ja voi johtaa oikeudellisiin seuraamuksiin. Tämän Suora linja -kanavan kautta tulevien ilmoitusten saajina ovat K-kauppiasliiton lakimiehet.

    Voit antaa luottamuksellisen palautteesi nimettömänä. Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat että sinuun otetaan yhteyttä.

Ajankohtaiset nostot

Pieni suuri teko: Kauppiaan mopomiitit ovat turvallinen kohtaamispaikka nuorille

K-kauppias Niko Nylund seurasi uutisointia Pirkanmaan laittomista mopomiiteistä ja harmistui, että ne esitetään otsikoissa usein huonossa valossa. ”Koin, ettei nuorilla ollut paikkaa missä harrastaa sitä omaa juttua. Päätin kokeilla, jos heitä kiinnostaisi luvallinen tapahtuma kaupan pihapiirissä.”

Lue lisää

Vastuuta ja vapautta

K-kauppiuus on ainutlaatuinen yrittäjämalli, joka on hioutunut nykyiseen muotoonsa yli 110 vuoden aikana. K-kauppiasliiton hallituksen puheejohtaja Toni Pokela näkee yrittäjyyden maratonina, jossa vaaditaan joka ikinen päivä itsensä likoon laittamista. "Yrittäjyys on monille meistä elämänmittainen matka, ei varmastikaan kaikista helpoin tie, mutta ehkä juuri siksi niin antoisa." Lue tarkemmin Tonin ajatuksia blogista.

Lue lisää