fbpx
Siirry sisältöön

Suora linja


K-kauppojen Suora linja

  • K-kauppojen Suora linja on luottamuksellinen ilmoituskanava, joka on tarkoitettu ilmoittajan tietoon tulleiden rikos- ja väärinkäytösepäilyjen ilmoittamiseen silloin, kun tietoa ei voi jostakin syystä välittää suoraan asianomaiselle K-kauppiaalle.

    Suora linja ei ole tarkoitettu asiakaspalautteen antamiseen eikä asiakaspalautteita tutkita. Rikoksia ja väärinkäytöksiä koskevien tahallisten väärien ilmoitusten tekeminen on kiellettyä ja voi johtaa oikeudellisiin seuraamuksiin. Tämän Suora linja -kanavan kautta tulevien ilmoitusten saajina ovat K-kauppiasliiton lakimiehet.

    Voit antaa luottamuksellisen palautteesi nimettömänä. Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat että sinuun otetaan yhteyttä.

Ajankohtaiset nostot

Kaupunkilaisessa kyläkaupassa ihmiset saavat loistaa – Jyväskyläläinen Kymppi on Suomen paras K-Market

Vuoden 2023 Suomen parhaaksi K-Marketiksi on valittu Antti Juntusen ja Johanna Harjun luotsaama K-Market Kymppi. Kauppa palkittiin tänä keväänä myös Keski-Suomen parhaana K-Marketina, ja kauppiaat vuoden kauppias – kauppiaiden valinta -palkinnolla.

Lue lisää

Pauli Jaakola valittiin K-kauppiasliiton hallituksen puheenjohtajaksi

Diplomikauppias Pauli Jaakola Helsingistä valittiin K-kauppiasliiton hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi liiton vuosikokouksessa maaliskuun lopussa. Varapuheenjohtajana jatkaa diplomikauppias Taina Källi Järvenpäästä.

Lue lisää

Tunnelmia vuosikokousviikonlopulta

K-kauppiasliiton ja toimialayhdistysten vuosikokoukset pidettiin Helsingissä Marina Congress Centerissä lauantaina 23.3.2024. Päivässä oli mukana yli 350 osallistujaa. Viikonloppu alkoi perjantaina uusien kauppiaiden tilaisuudella ja jatkui kauppiaiden vapaamuotoisella illallistapaamisella. Hyppää mukaan vuosikokouspäivän tunnelmiin koostevideon ja kuvien kautta.

Lue lisää