Aleksi Tapani kauppiaaksi K-Market Otaniemeen – kauppa aukeaa elokuussa

Jaa

Aleksi Tapani aloittaa K-kauppiaana elokuun lopussa uudessa K-Market Otaniemessä Espoossa. Ketterällä tekemisellä Tapani aikoo kehittää K-Market Otaniemestä vetovoimaisen paikallisten ihmisten ostos- ja kohtaamispaikan.

”Otaniemi on Suomen mittakaavassa erittäin omanlaisensa paikka, koska alueella sijaitsee niin Aalto-yliopisto kuin VTT:n tutkimuskeskus, mutta myös opiskelija-asuntoja ja muita asuntoja. Yhteistyö alueen yritysten kanssa on jo aloitettu, esimerkkeinä Fat Lizardin panimon ja ravintolan kanssa. Erilaisesta markkinaympäristöstä johtuen kaupan valikoiman rakentaminen tulee olemaan mielenkiintoista”, Tapani kuvailee.

”K-Market Otaniemestä tulee nopean asioinnin herkkukauppa, eritoten metroa käyttävät kiireiset asiakkaat on kyettävä palvelemaan nopeasti. Kauppa tarjoaa kokoonsa nähden laajan valikoiman, jossa korostuvat terveellisyyteen ja erikoisruokavalioihin liittyvät tuotteet. Yhtenä tulevana konseptina voin mainita tuorepuristetun appelsiinimehun valmistusmahdollisuuden”, hän paljastaa.

”Kauppa on keskellä monikulttuurista tutkijaympäristöä, ja tämän vuoksi myös tämän lähikaupan aukioloajat tulevat olemaan laajat Keski-Euroopan malliin, jotta myös pitkää tutkimuspäivää tekevät tutkijat ja opiskelijat ehtivät ostoksille”, Tapani sanoo.

Hän aikoo tehdä yhteistyötä kaupan kehittämiseksi myös Aallon opiskelijoiden kanssa, mutta nämä suunnitelmat tarkentuvat tarkemmin syksyn mittaan.

Tapanilla on aikaisempaa kokemusta K-kauppiuudesta, sillä hän toimi 2015–2016 kauppiaana K-Myllypurossa, jossa K-ryhmä kokeili uusia kauppakonsepteja.

K-Market Otaniemen osoite on Otaniementie 12, Korkeakoulunaukion puoli, Espoo.