Diplomikauppiaan arvonimiä eri puolille Suomea – katso tästä kaikki uudet diplomikauppiaat

Jaa

K-kauppiasliiton hallitus on myöntänyt diplomikauppiaan arvonimiä seitsemälle K-kauppiaalle.

Diplomikauppiailta edellytetään aktiivista omien johtamisvalmiuksien kehittämistä kauppiastyön ohessa sekä tuloksellista ja hyvän kauppiastavan mukaista kauppiastoimintaa. Diplomikauppiaan arvonimiä on myönnetty vuodesta 1952 lähtien, ja tällä hetkellä toimivia diplomikauppiaita on kaikkiaan 126.

Uudet diplomikauppiaat:

  • Joakim Forss, K-Rauta Vaasa ja K-Rauta Kokkola
  • Olli-Pekka Haimila, K-Market Tikkuri ja K-Market DIXI, Tikkurila
  • Kai Lehmus, Intersport Jumbo, Vantaa
  • Satu Manner-Kallio, K-Market Peltolammi, Tampere
  • Jonna Railamo, K-Market Kissanmaa ja K-Market Ilmarinkatu, Tampere
  • Esa Rantala, K-Market Merihaka, Helsinki
  • Erkki Saarinen, K-Supermarket Trio, Lahti

Diplomikauppiuudesta sanottua:

Satu Manner-Kallio: ”Diplomikauppiaan arvonimi on seurausta innostani opiskelua ja jatkuvaa uuden oppimista kohtaan. Se, että olen lähtenyt töiden ohessa opiskelemaan, on auttanut työssä paljon. Haluan kannustaa myös muita etsimään aikaa itsensä kehittämiselle.”

Jonna Railamo: ”Opiskelu ja sen myötä aktiivinen itsensä sekä kaupan toimintojen kehittäminen on erittäin palkitsevaa. Tavoitteena on, että jatkuva oppiminen näkyisivät myös asiakkaalle asti.”

Esa Rantala: ”Uskon vahvasti elinikäiseen oppimiseen, ja uuden oppimista voisi melkein kutsua elämäntavaksi. Olen kouluttanut itseäni koko elämäni ajan ja diplomikauppiaan arvonimi on tälle luontevaa jatkumoa. Kannustan kaikkia tarkastelemaan maailmaa uteliain silmin.”

Erkki Saarinen: ”Nopeasti muuttuvassa maailmassa on tärkeää kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan. Käynnissä oleva koronavirustilannekin on osoittanut, kuinka tärkeää on osata lukea ympäristöä ja reagoida nopeasti muutoksiin. Opiskelu ja itsensä kehittäminen kannattavat aina.”