Emmi ja Kaj Rosenberg kahden K-Marketin kauppiaiksi Vantaan Korsossa

Jaa

Emmi ja Kaj Rosenberg aloittavat kauppiasuransa ja ottavat vetovastuun kahdesta K-Marketista. He aloittavat K-Market Kulomäen kauppiaina marraskuussa ja K-Market Riskiläkujalla joulukuussa.

”Nöyränä mutta luottavaisena aloitan uuden urani kauppiaana. Minulla on vahva kokemus yrittäjyydestä sillä toimin taksiyrittäjänä yli kymmenen vuotta. Niistä vuosista jäi hyvä tuntuma pääkaupunkiseudun eri alueisiin ja ihmisiin ajatellen tulevaa kauppiasuraa”, Emmi Rosenberg kertoo.

”Puolisoni Kaj Rosenberg on myös yrittäjätaustainen ja uskon, että yhdessä täydennämme hyvin toisiamme kauppiaina. Tavoitteena on rakentaa aito oman kylän kauppa, jossa tullaan näkemään töissä koko perhe.”

Rosenbergien K-Marketit sijaitsevat Vantaan Korsossa vain parin kilometrin etäisyydellä toisistaan. ”Molempien kauppojen liikeideana korostuvat asioinnin helppous ja mutkattomuus. Asiakastoiveita kuunnellaan ja kerätään sillä asiakaskuntamme koostuu nimenomaan lähialueen asiakkaista: haluamme palella heitä parhaalla mahdollisella tavalla ja olla heidän tavoitettavissaan. Perusasiat ovat minulle tärkeitä kaupan hoidossa ja niiden pohjaan on helppo rakentaa.”

Vastuullisuus näkyy molempien K-Marketien arjessa ja kaikissa valinnoissa. Hävikin hallinta on keskeinen kehittämisalue, johon vastaa muun muassa ResQ-sovellus, jossa asiakkaat voivat pelastaa huokeasti ostoskassin, joka päätyisi muuten hävikkiin.

Emmi Rosenberg on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi ja hänellä on lisäksi kolme hevosalan tutkintoa. Hän on työskennellyt aikaisemmin taksiyrittäjänä ja ratsastuksenopettajana. ”Taksialan murroksen vuoksi hakeuduin kauppiasvalmennukseen. Kauppiasharjoittelun aikana olen työskennellyt kolmen eri kauppiaan alaisuudessa sekä K-Marketissa että K-Supermarketissa. Puolisoni Kaj on työskennellyt koko tähänastisen uransa taksiyrittäjänä.”

Rosenbergien perheeseen kuuluu kaksi Emmin teini-ikäistä lasta, kaksi jackrusselin terrieriä sekä trakehner-tamma Bolivija. ”Tyttäreni kanssa ratsastamme aktiivisesti, ja myös kilpailemme kenttäratsastuksessa. Olemme perhekeskeisiä ja vapaa-aika kuluu eläinten parissa ulkoillen. Puolisoni on intohimoinen ruoanlaittaja ja hän yllättää meitä jatkuvasti uusilla resepteillä. Kajlla on lisäksi kaksi aikuista lasta”, Emmi kertoo.