Itä-Pasilan K-Market Pasaatissa puhaltavat uudet tuulet

Jaa

Olli Forssén (32) aloittaa vappuna Itä-Pasilan K-Market Pasaatissa uutena kauppiaana. Olli on ruoka-alan taitaja, joka jakaa osaamistaan asiakkailleen kaupan työssä.

Koulutukseltaan Olli on ravintolakokki ja valmistumisensa jälkeen hän hakeutui kaupan alalle. ”Tykästyin kaupan arjen monipuolisuuteen ja siihen, että joka päivä oppii edelleenkin uutta”. Kaupan työhön hän sai opit K-Supermarketeissa Hyrylässä ja Mustapekassa sekä K-Market Kielotiellä. K-kauppiasyrittäjänä hän on toiminut Keravan K-Market Kalevantorilla yli neljä vuotta.

K-Market Pasaatista tulee Itä-Pasilan oma kyläkauppa

”K-market Pasaatissa lähden panostamaan mukaan otettaviin ruokaratkaisuihin.  Näen että niissä alueella on paljon kysyntää ja haluan tarjota parhaat ratkaisut esimerkiksi työpaikoille evääksi. Myös hedelmä- ja leipäosastoihin tulemme lisäämään lähi- ja pientoimittajia”, suunnittelee Olli.

”Haluan tehdä Pasaatista Itä-Pasilan oman kyläkaupan ja tähän tarvitsen paljon alueen asukkaiden apua että löydämme oikeat tavat ja tuotteet kauppaamme, eli asiakkaat tulkaa kertomaan toiveitanne”, Olli kehottaa.

Ollin perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi alle kouluikäistä lasta. Vapaa-aikanaan hän harrastaa monipuolisesti urheilua ja kalastusta.