Itä-Suomen vuoden K-Market on Muskotti, Keski-Suomessa voitto K-Market Kympille

Jaa

Keski- ja Itä-Suomen alueen parhaita K-Marketeja palkittiin viime viikolla kauppiaspäivillä. Itä-Suomen alueen parhaana K-Marketina palkittiin kauppias Miia Päivisen luotsaama K-Market Muskotti Lieksasta. Keski-Suomen alueella voiton pokkasi jyväskyläläinen K-Market Kymppi ja kauppias Antti Juntunen.

K-Market Muskotin kauppias Miia Päivinen kertoo yllättyneensä palkitsemisesta. ”Tämä on tunnustus työllemme, jota olemme tehneet suurella sydämellä. Olemme yhdessä henkilökunnan kanssa tehneet kaupastamme asiakkaidemme näköisen ja käyttäneet siihen luovuutta ja paikallistuntemustamme. Henkilökunta on sitoutunutta ja meillä on kaupassa oma muskottilainen henki.”

Keski-Suomen alueen voittaja K-Market Kymppi vakuutti liikeideallaan, joka on kaupunginosan erityispiirteiden huomioonottaminen ja tyylikkäästi esille tuominen. Kymppi on yläkaupungin kyläkauppa. Asiakastyytyväisyys on myös korkea. Antti Juntunen ja hänen puolisonsa Johanna ovat luotsanneet K-Market Kymppiä vuodesta 2016.

”Tämä palkinto on yhteinen työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. On hienoa, että kaikki tekemämme työ asiakkaiden ja kaupan eteen on huomattu. Olemme kaupastamme hyvin ylpeitä!” Antti sanoo.

Kunniamaininnoilla palkittiin seuraavat K-Marketit:

  • Vuoden tulokas: K-Market Apaja, kauppiaat Joni ja Charlotta Mustonen
  • Vuoden henkilöstöjohtaja: K-Market Kaukola ja K-Market Lähemäki, kauppias Minna Hyyryläinen
  • Vuoden teko: K-Market Sonkajärvi, kauppias Hue Vo. Perusteluissa mainitaan, että Hue Vo on edistänyt kauppiasuran positiivista mielikuvaa ja oman kylän arvon nostamista koko Suomen mittakaavassa.
  • Hyvä asiakastyytyväisyys: K-Market Tiilikainen, kauppias Pilvi Pääskynen
  • Plussa-kanta-asiakasohjelman hyvä toteutus: K-Market Evästori, kauppiaat Mira ja Pasi Korhonen; K-Market Makasiini, kauppiaat Mika ja Sanna Parviainen; K-Market Lihatehdas, kauppiaat Jarmo ja Tarja Rönkä