Jere Lehto kauppiaaksi K-Supermarket Teljänporttiin Kokemäelle

Jaa

Jere Lehto aloittaa kauppiasuransa K-Supermarket Teljänportissa Kokemäellä 1.12.2019.

Jerelle kaupan maailma on lapsesta saakka tuttu, hän on K-kauppias toisessa polvessa ja koko työura on tehty vähittäiskaupassa. Jere kertoo, että kauppiasura on ollut hänen haaveensa lapsuudesta saakka. ”Olen aloittanut kesätöissä pullokaapissa, sieltä siirtynyt kassalle ja hyllyttämään. Sen jälkeen tiskin taakse myyjäksi ja nyt viimeiset seitsemän vuotta liha- ja kalamestarina”, kovan ammattitaidon työssään saavuttanut Jere avaa työuraansa.

”On hienoa päästä aloittamaan juuri Kokemäellä K-Supermarket Teljänportissa, koska kauppa on hyvin hoidettu ja juuri uudistettu, kiitos siitä kauppias Timo Ojalalle ja hänen henkilökunnalleen.”

Paikalliset ja pientuottajat tulevat olemaan valikoiman helmiä

Kauppa on jo entuudestaan hienossa kunnossa mutta suurimmat panostukset Jere tulee laittamaan lihaan, kalaan ja tuoreosastoihin. ”Paikalliset ja pientuottajat ovat myös tärkeässä osassa valikoimaamme”, Jere lupaa.

”Kesko maailman vastuullisimpana tukkuliikkeenä antaa kaupallemme erinomaiset lähtökohdat ja raamit toimia vastuullisesti. Kaupassa haluamme olla varmoja että sinne hankkimamme tuotteet ovat vastuullisia, esim. kalat. Haluamme kauppana toimia esimerkkinä esimerkiksi kierrätyksessä ja ruokahävikin minimoimisessa.” 

Jeren perheeseen kuuluu avopuoliso Lotta, joka tulee mukaan kaupan työhön. Teljänportin aiempi kauppias Timo Ojala on siirtynyt Huittisten K-Supermarket Lautturiin.