Jerko Seppälä aloittaa K-kauppiasuransa Turun K-Market Hansakorttelissa

Jaa

Jerko Seppälä aloittaa kauppiasuransa Turun K-Market Hansakorttelissa joulukuun alusta.

Jerko on paljasjalkainen turkulainen ja varusmiespalvelusta sekä vaihto-oppilasaikaa lukuun ottamatta hän on asunut kaupungissa koko ikänsä. ”Tuntuu mahtavalta aloittaa kauppiasura Turun keskustassa hyvin hoidetussa K-Marketissa! Edellinen kauppias ja henkilökunta ovat tehneet hienoa työtä, josta on hyvä jatkaa kaupan kehittämistä”, tuore kauppias iloitsee.

Jerko toteaa, että ydinkeskustassa trendeihin pitää pystyä reagoimaan viipymättä ja uutuustuotteiden on löydyttävä hyllystä nopeasti. ”Haluan kehittää take away -tuotteiden valikoimaa entisestään lähialueiden ravintoloiden ja muiden toimijoiden kanssa. Myös ruokaostosten teko niin arkeen kuin juhlaankin sujuu kaupassamme nopeasti ja vaivattomasti”, Jerko avaa suunnitelmiaan.

”On hienoa kyetä työllistämään ihmisiä. Haluan luoda työntekijöilleni mahdollisimman hyvän työpaikan ja tukea heidän osaamisensa kehittämistä. Otan myös mielelläni tulevaisuuden tähtiä työharjoitteluun ja TET-jaksoille.”

Jerko on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi. Yrittäjyyden makuun hän on päässyt jo opiskeluaikana, kun hän pyöritti kavereidensa kanssa parina kesänä Turun Kupittaanpuistossa Jäätelökaverit-nimistä jäätelökioskia.

”Loimme oman brändin ja myimme laadukasta Turussa valmistettua gelatoa rennolla fiiliksellä. Samalla opimme myös laajasti yrittämisen hyvistä ja haastavista puolista”, Jerko kertoo. Kauppatyöstä hänellä on kokemusta S-ryhmästä ja kauppiasvalmennuksen jälkeen kolmesta K-ruokakaupasta. ”Työurallani olen kuljettanut Tannisen kotileipomon tuotteita ruokakauppoihin, joten olen nähnyt kymmeniä ruokakauppoja takaoven kautta.”

Vapaa-ajallaan Jerko tykkää kierrellä ruokakauppoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. ”Olen kiertänyt ruokakauppoja mm. New Yorkissa, Torontossa ja Tukholmassa. Viimeisen kahden vuoden aikana olen käynyt reilusti yli sadassa eri ruokakaupassa”, Jerko laskee.

Jerko seuraa tarkkaan ruokatrendejä mm. käymällä kahviloissa ja ravintoloissa. Fyysisestä kunnosta hän pitää huolta kuntosalilla ja kesäisin golfkentillä.