”Jokaisen valinnoilla on merkitystä” – K-Market Taavetin kauppias Petteri pisti käsidesit jakoon Luumäellä

Jaa

K-Market Taavetin kauppias Petteri Tiilikainen halusi muistuttaa, että jokaisen henkilökohtaisilla valinnoilla on merkitystä. Yhteistyössä Carelia Cosmeticsin ja paikallisen yksityishenkilön kanssa syntyi tempaus, jossa jokainen lapsi ja henkilökunnan edustaja Luumäen päiväkodeissa ja kouluissa sai uuden lukuvuoden alkaessa 100 ml käsidesipullon. Kaikkiaan pulloja lahjoitettiin noin 700 kappaletta.

(Kuvassa Luumäen kunnan sivistystoimen johtaja Kai Könönen ja K-Market Taavetin kauppias Petteri Tiilikainen. Kuva: Kari Huusari)

– Toivon, että jatkossakin koronatilanteesta selviydyttyämme muistaisimme panostaa hygieniaan sekä oppisimme arvostamaan suomalaisten terveyden- ja sairaanhoitoa. Halusin myös muistuttaa, että jokaisen henkilökohtaiset pienet valinnat vaikuttavat myös muihin ihmisiin – oli kyse sitten hygieniasta, paikallisten yritysten tukemisesta tai lähituottajan tuotteiden valinnasta kaupassa, Petteri Tiilikainen kertoo.

Tiilikainen on toiminut kauppiaana Luumäellä reilun vuoden ajan. Vaikka korona on varjostanut ensimmäistä kauppiasvuotta, uusi kauppias on otettu alueella lämpimästi vastaan ja monet alueen ihmiset ovat tulleet tutuiksi.

– Aika on mennyt mukavasti! Olen mukana paikallisessa Lions-toiminnassa ja tutustunut moniin ihmisiin, tosin oma aikani on pitkälti mennyt oman kaupan toiminnoissa. Kaupan vakituiset asiakkaat ovat aivan mahtavia, ja toivottavasti mahdollisimman monet muutkin paikalliset ymmärtäisivät pienen paikkakunnan yrittäjien tarvitsevan paikallisten asukkaiden tukea, Tiilikainen sanoo.

Kummallinen vuosi on puhuttanut myös K-Market Taavetin asiakkaiden keskuudessa. Mielipiteitä ja näkökulmia riittää.

– Suurimmat huolenaiheet täällä liittyvät tulevaisuuden epävarmuuteen: työpaikat, lomautukset ja esimerkiksi lastenhoidon järjestäminen puhuttavat. Näillä nurkilla olemme selvinneet taudin suhteen vielä vähällä, josta olemme kaikki kiitollisia.