Juha ja Tiina Timoselle neljäs ja viides K-Market Joensuussa

Jaa

Juha ja Tiina Timonen ottavat vastuulleen kaksi uutta K-Marketia Joensuusta, K-Market Aittarannan ja K-Market Hammaslahden. Heillä on jo entuudestaan kaupungissa kolme K-Marketia.

Timosilla on vanhastaan Joensuussa Noljakan, Ranta-Mutalan ja Suvantokadun K-Marketit. Uudet kaupat siirtyvät kauppiaille 6. heinäkuuta. 

”Erittäin mielenkiintoisia kauppapaikkoja ja hyvin erilaisia verrattuna nykyisiin kauppoihimme. Olemme intoa täynnä ja mielenkiinnolla käymme kehittämään kauppoja oman ja asiakkaiden näköisiksi. Hammaslahteen on tulossa myöhemmin remontti ja pääsemme toivottavasti pian tekemään sinne uuden ajan K-Marketia”, iloitsevat Tiina ja Juha.

”Kumpaankin kauppaan on tulossa hyvin erityyppiset liikeideat ja pyrimme toteuttamaan kummankin kaupan omia vahvuuksia. Kauppoihin on tulossa omat vastuuhenkilöt, jotka pyörittävät kaupan arkea. Kaikkien kauppojemme tärkein liikeidea on nopea asiointi ja loistava palvelu, ja näitä pyritään toteuttamaan myös tulevissa kaupoissa”, kertovat Timoset.

Vastuullisuustyö kuuluu Timosten nykyisten ja tulevien K-Marketien arkeen: ”Kesko on maailman vastuullisin ruokakaupan toimija, joten vastuullisuuden on oltava keskeistä myös meille kauppiaille kaikessa tekemisessä. Tunnemme vastuumme työnantajina lukuisille työntekijöillemme sekä tietenkin asiakkaille”, Juha toteaa.

Juha ja Tiina Timonen ovat toimineet K-kauppiasyrittäjinä yhdeksän vuotta. Juha on työskennellyt kaupan alalla jo 17 vuoden ajan. Timosten perheeseen kuuluvat 6- ja 8-vuotiaat lapset. Tiina kertoo viettävänsä vapaa-aikansa mieluiten lasten kanssa touhutessa ja ratsastuksen parissa. Juha pelaa lentopalloa Outokummun joukkueessa 2-sarjassa ja on mukana Karelian Hurmoksen hallituksessa.