Juuso ja Anni Savolainen K-Supermarket Herkkupadan kauppiaiksi

Jaa

Juuso ja Anni Savolainen aloittavat Siilinjärven K-Supermarket Herkkupadan kauppiaina marraskuussa.

Anni on kotoisin Maaningalta ja Juuso Siilinjärveltä. ”Ajatus aloittaa kauppiaana Herkkupadassa on innostava”, vakuuttavat Juuso ja Anni. ”Lähes parikymmentä vuotta on Siilinjärveä kauempaa katseltu ja paikallislehti on seurannut koko ajan mukana. Haluamme tulla palvelemaan asiakkaita suurella sydämellä, ruoka on meille rakkauden asia”, kertovat Savolaiset.

”Vastuullisuus kaikessa toiminnassa on meille tärkeä jokapäiväinen asia, olipa kyse työyhteisön hyvinvoinnista, muovin vähentämisestä, ruokahävikin hyödyntämisestä tai kotimaisen ruuan tuotannon arvostamisesta”. Henkilökunnan innostuminen ja onnistuminen omassa työssään ovat kauppiaan tähtihetkiä.

Juuso ja Anni ovat toimineet yhdessä kauppiaina jo 15 vuotta. Sinä aikana he ovat luotsanneet kauppoja kaikissa K-ruokakaupan ketjuissa. Siilinjärvelle he tulevat Iisalmesta, siellä Savolaisilla on kaksi kauppaa K-Supermarket Torikulma ja K-Market Makkaralahti.

Savolaisten perheeseen kuuluvat urheilevat nuoret, lukiolainen Essi ja yläkoulun seitsemättä luokkaa käyvä Aaro. Koko perheen yhteinen harrastus on avantouinti sekä kaikenlainen luonnosta ja liikunnasta nauttiminen.

”Olemme olleet Virpin kanssa kauppiasyrittäjinä nyt 15 vuotta ja niistä 12 vuotta Siilinjärvellä. Nämä 15 vuotta ovat olleet hienoa aikaa, siihen on mahtunut paljon vauhtia ja jännittäviä tilanteita. Nyt otamme yrittäjänurallamme aikalisän ja ajatuksenamme on vielä palata kauppiastyöhön. Haluamme kiittää henkilökuntaamme ja asiakkaitamme sekä toivottaa Juuson ja Annin tervetulleiksi takaisin Siilinjärvelle!”, toivottaa nykyinen kauppias Jyrki Huttunen.