K-duuni -finalistit on valittu

Jaa

K-duuni -kilpailun finalistit on nyt valittu.

K-ryhmän vuoden työnantajakauppias-finalistit ovat:
Suvi ja Mikko Pirkola, K-Market Kaunismäki, Mäntsälä
Marko Laaksonen, K-Supermarket Ratina, Tampere
Petri Putila, K-Citymarket Paavola, Lahti

Vuoden työnantajakauppiasta haettiin mm. seuraavilla kriteereillä. Työntekijöiden tyytyväisyys on kauppiaalle sydämen asia. Kauppias on onnistunut luomaan kauppaansa hyvän työilmapiirin ja asiakaspalveluhenkisen meiningin. Hän tarjoaa henkilöstöllensä mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja on onnistunut edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä.

 

K-ryhmän vuoden kaupan työntekijä-finalistit ovat:
Harri Koso, K-Citymarket Kouvola
Leena Salokannel, K-Market Koskenmäki, Nokia
Yvonne Boxström, K-Rauta Porvoo

K-ryhmän vuoden kaupan työntekijä hoitaa hommansa esimerkillisesti ja tukee myös työkavereitaan. Hänellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää. Vuoden kaupan työntekijä osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

 

K-duuni -kilpailussa etsittiin K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta ja vuoden kaupan työntekijää. Ehdokkaina olivat kaikki K-kauppiaat ja K-ryhmän kauppojen työntekijät. Ehdotuksia tuli ennätysmäärä, peräti 1852 kappaletta. Ehdotuksia ovat antaneet sekä K-ryhmän työntekijät, kauppiaat että asiakkaat. 
K-kauppiasliiton hallitus on valinnut finalistit ja molempien sarjojen voittajat. Voittajat julkaistaan K-Team Päivillä 2.11. klo 13 K-lavalla.

Onnea kaikille finalisteille!