K-duuni -kilpailun 2020 finalistit valittu

Jaa

K-Market Ruukin Katja Korvanen Siikajoelta, K-Supermarket IsoKristiinan Harri Mattinen Lappeenrannasta ja Intersport Lielahden Sanna Tiitinen Tampereelta ovat K-duuni -kilpailun 2020 kauppiasfinalistit.

Diplomikauppias Katja Korvasta kehutaan muun muassa seuraavasti:
”Katjalle työntekijät on kuin toinen perhe. Tässä kaupassa ei työskentele myyjiä vaan ihmisiä joiden takia ihmiset käyvät tässä kyläkaupassa.” ”Erityisesti paikkakunnan nuoria työllistävä, innostava ja kannustava. Pienessä liikkeessä innostunut ilmapiiri.”

K-kauppias Harri Mattisellä on K-Supermarket IsoKristiinan lisäksi johdettavanaan Lappeenrannassa myös kolme K-Marketia Mattila, Tirilä ja Ratakatu. Harria ylistetään näin: ”Aivan mahtava pomo. Ottaa työntekijät huomioon ja arvostaa meitä todella paljon.” ”Uusi kauppias todellakin pelasti lähi K-kauppani. Kauppias ymmärtää selvästi monipuolisen tarjonnan tärkeyden.”

Tamperelainen diplomikauppias Sanna Tiitinen saa kehuja:
”Kaupassa selvästi mahtava Draivi päällä. Sen aistii jo sisään astuessaan kauppaan. Työntekijät ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Sanna pyörittänyt kauppaa jo pitkään ja tänä vaikeana Korona aikanakin aina asiakkaat huomioiden. ARVOSTAN!!!”

Työntekijäsarjan finalistit ovat Heidi Salmivalli, K-Marketit Härkäpakari ja Huhkola, Huittinen ja K-Market Kiukainen, Outi Salonen, K-Market Saarentaus, Mäntsälä ja Hanna Toikkanen, K-Rauta Suonenjoki.

Heidistä sanottua: ”Tästä ihmisestä huomaa heti että hänet on kuin luotu asiakaspalvelutyöhön ja aina saa iloista palvelua niin hyvä mieli jää jokaisesta kauppareissusta.”

Outin kannattajat kehuvat häntä muun muassa näin: ”Kaupan kantava voima. Osa kyläyhteisöä. Saa ruokavinkit ja pitää huolta hyvästä valikoimasta. Eihän meidän ruokaostoksista tulis mitään ilman Outia! Ihana ihminen. Meidän kaupantäti!”

Hannaa kuvataan seuraavasti: ”En ole ikinä nähnyt yhtä ystävällistä ja hyvää palvelua! Erinomainen kasvien tuntemus ja palvelutaidot, ystävällinen ja palvelee ansiokkaasti.”

Onneksi olkoon kaikille finalisteille!

K-duuni -kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta ja kaupan työntekijää. Ehdokkaina olivat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät, ja ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläisetkin. Tänä vuonna kilpailuaikana 10.8. – 10.9.2020 saatiin yhteensä 1 097 ehdotusta, joista kauppiassarjaan tuli 601 ja työntekijäsarjaan 496 ehdotusta. K-kauppiasliiton hallitus valitsee kummankin sarjan voittajat, jotka julkistetaan K-Team Live -tapahtumassa 31.10.2020. Lisätietoja: https://kesko.fi/tyopaikat/k-duuni/k-duuni-kilpailu