K-Market Kannelmäen kauppiaiden ideoima luistelutapahtuma keräsi asukkaat yhteen

Jaa

Luistelemaan pääsy ei ole Etelä-Suomen talvissa itsestäänselvyys. Helsinkiläisen K-Market Kannelmäen kauppiaat Timo ja Sara Jääskeläinen päättivät vuokrata jäähallin ja tarjota alueen asukkaille kunnolla jääaikaa.

– Huonot talvet ovat seuranneet toisiaan ja yleisöluisteluvuoroja on tarjolla huonosti. Halusimme kerätä alueen asukkaat yhteen ja tarjota heille kerrankin hyvän mahdollisuuden päästä jäälle, sanoo kauppias Timo Jääskeläinen.

Tuumasta toimeen! Jääskeläiset ottivat ja vuokrasivat loppiaisena 6.1.2020 kokonaisen jäähallin paikallisten asukkaiden käyttöön. Tapahtuma onnistui yli odotusten: Kaarelan jäähalli oli pullollaan iloisia, eri-ikäisiä luistelijoita, ja palaute tapahtumasta oli loistavaa. Paikalla oli myös luistelunopettajia opastamassa lapsia luistelun saloihin. Katso video kauppiaiden Pienestä suuresta teosta alta:

Aktiivisten asukkaiden kanssa tiivistä yhteistyötä

Jääskeläiset ovat toimineet K-Market Kannelmäen ja K-Market Malminkartanon kauppiaina Helsingissä keväästä 2018.

– On ollut loistavaa nähdä, miten kiinnostuneita ja ylpeitä ihmiset täällä ovat omasta asuinalueestaan. Me teemme myös paljon yhteistyötä lähialueen yhdistysten ja taloyhtiöiden kanssa tukien esimerkiksi talkoita, ja porukka on täällä tosi aktiivisesti mukana kaikessa, Timo sanoo.

Kauppiaspari tunnustautuu intohimoisiksi urheiluihmisiksi, joten urheilun ja nuorten liikkumisen tukeminen on heille erityisen tärkeää. Paikallisten urheiluseurojen lisäksi Jääskeläiset tukevat Icehearts-toimintaa, joka edistää syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten liikkumista.

Loppiaisen luistelutapahtuma onnistui niin hyvin, että toteutus tuskin jää ainutkertaiseksi.

– Haluamme kannustaa ihmisiä liikkumaan. Oli sitten nuori tai vanhempi, liikkuminen kannattaa aina, ja se tuo paljon sisältöä elämään, Timo Jääskeläinen sanoo.

K-kauppias, ilmoita oma Pieni suuri tekosi täällä!