K-Supermarket Okeroisten kauppiaaksi Anne Baikov

Jaa

Lahdessa syntynyt Baikov aloittaa Okeroisissa syyskuun alussa.

Anne Baikov on syntynyt ja elänyt nuoruutensa Lahdessa. Hän kertoo, että K-Supermarket Okeroinen on hänen äitinsä lähikauppa, joten hän on päässyt seuraamaan kaupan kehittymistä asiakkaan silmin. ”Tuntuu todella hienolta palata takaisin kotiseuduille ja on palkitsevaa päästä jatkamaan kaupan kehitystyötä”, Anne iloitsee.

Anne kertoo olevansa tyytyväinen kaupassa tapahtuneisiin muutoksiin. ”Herkkutoria on kehitetty hienosti ja sitä jatketaan edelleen.” Annen visio on, että kaupan kulmakivet ovat ruokaisuus, tuoreus ja asiakkaiden toiveiden sekä tarpeiden huomioonottaminen. ”Haluan, että K-Supermarket Okeroinen on paikkakunnan helmi ja asiakkaiden ykkösvalinta. Intohimoni on ihmisten kohtaamisissa ja tulen olemaan näkyvä osa kaupan arkea. Toivon, että asiakkaat tulevat rohkeasti juttusille kanssani.”

”K-ryhmä on maailman vastuullisin ruokakauppa, joten moni asia on jo mietitty valmiiksi. Ohjenuoranamme on toimia hyvänä naapurina ja huomioida toimintamme vaikutukset ympäröivään yhteiskuntaan. Tulemme suosimaan paikallisia tuotteita ja osallistumme yhteisömme toimintaan ja kehittämiseen”, Anne listaa. ”Toimin myös vastuullisena työnantajana ja huolehdin kannustavasta työilmapiiristä ja henkilökunnan jatkuvasta osaamisen kehittämisestä.”

Annella on 22 vuotta työkokemusta ravintola-alalta ja siitä suuri osa on ollut alan esimiesten kouluttamista. Koulutukseltaan hän on restonomi sekä ammatillinen opettaja. Hän on suorittanut K-ruokakauppiasvalmennuksen, ja valmennukseen kuuluvan harjoittelun hän suoritti K-Market Solinassa Villähteellä. Hänen ensimmäinen kauppansa oli K-Market Ruokapata Padasjoella.

Annen vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu pyöräily, matkustelu ja lämpimissä vesissä sukeltaminen. Hän on myös innokas kokki ja leipuri. Kesäisin Annen tapaa myös vespan selästä huristelemasta.