K-Supermarket Paimion kauppiaaksi Hannu Viitanen

Jaa

Hannu Viitanen aloittaa kauppiaana kesäkuussa. Samalla kaupassa alkaa laaja kokonaisuudistus.

Viitanen on kokenut kauppias, hänellä on 20 vuoden kokemus kauppiasyrittäjyydestä, Paimion K-Supermarket on kauppiaalle viides kauppapaikka.

”Teen töitä nöyrällä asenteella, rakkaudesta ruokaan ja asiakkaisiin. Joka päivä pitää pystyä parempiin saavutuksiin ja palvelemaan asiakkaita”, kertoo Hannu Viitanen.

K-Supermarket Paimiossa käynnistyy kauppiasvaihdon yhteydessä samanaikaisesti myös iso remontti. Kauppa muokataan nykyaikaiseksi ja palvelevaksi ruokakaupaksi, jossa keskitytään tuoreosastoihin ja hyvään ruokaan: lihaan, kalaan, hedelmiin ja vihanneksiin sekä leipään. Asiakkaiden toiveet pyritään toteuttamaan ja valikoimaan voidaan tuoda erikoisuuksiakin toiveiden pohjalta. Esimerkiksi paikallisten toimijoiden tuotteet tulevat olemaan näkyvästi esillä.

”Kaupassa on jo hyvät puitteet, mutta uudistuksen myötä Paimion seudun asukkaille saadaan ruokakauppa, jossa on huippuvalikoima. Haluan uudistaa yhdessä henkilökunnan kanssa kaupasta viihtyisän ja mukavan paikan asioida”, kertoo Viitanen.