K-Supermarket Westeri Tampereelta on Vuoden 2021 Leipäkauppa

Jaa

Kauppias Ari Ruissalon K-Supermarket Westeri on palkittu Vuoden Leipäkauppana.

Vuoden 2021 Leipäkaupaksi on valittu tamperelainen K-Supermarket Westeri, jonka kauppiaana toimii Ari Ruissalo. Suomen Leipuriliitto ry paikallisyhdistyksineen teki valinnan jo 25. kerran.

K-Supermarket Westerin leipäosastolla on runsaasti paikallisten leipomoiden leipiä ja leivonnaisia ja niiden lisäksi hyvä valikoima myös alueellisten ja valtakunnallisten leipomoiden tuotteita. Suurin osa tuotteista on valmistettu Suomessa, mikä on Vuoden Leipäkauppa -kilpailussa tärkeä arvostelukriteeri.

Vuoden 2021 Leipäkauppa julkistettiin Tampereella 11.5.2021. Kultamitalilla palkittiin K-Supermarket Westerin osastopäällikkö Päivi Tuomola sekä leipäosaston hoitajat Heidi Wilen ja Emma Rintala. Kultamitalin ja kunniakirjan otti vastaan kauppias Ari Ruissalo. Hän on voittanut Vuoden Leipäkauppa-tunnustuksen aikaisemminkin, vuonna 2007, jolloin hän toimi kauppiaana porilaisessa K-Supermarket Ruokaporissa. Palkinnot jakoivat Suomen Leipuriliiton toimitusjohtaja Mika Väyrynen sekä leipomoyrittäjä Henri Lehtimäki.

Raati antoi K-Supermarket Westerin leipäosastolle kiitosta sen monipuolisuudesta ja runsaudesta. Jo kauppaan tulo aiheutti WOW-efektin, sillä sisääntulossa ensimmäisenä olivat poikkeuksellisesti leivät, eivätkä hedelmät. Näin leipäosaston houkuttelevuus osui heti asiakkaan silmiin. Myös sesongin herkkuja oli leipäosastolla runsaasti tarjolla samoin kuin gluteenittomia tuotteita.

Neljä muuta finalistikauppaa olivat K-Supermarket Länsiväylä, Jyväskylä, K-Supermarket Sotkamo, K-Supermarket Toppila, Oulu sekä S-market Rantakatu, Joensuu. Viime vuonna Vuoden Leipäkaupaksi valittiin Ari ja Miia Piiroisen luotsaama K-Citymarket Lappeenranta hypermarkettien ja tavaratalojen sarjassa.

> Lue lisää ja katso kuvat voittajista Leipuriliiton sivuilta