Kasper Mattsson ja Sanna Koistinen K-Supermarket-kauppiaiksi Säkylään

Jaa

Kasper Mattsson ja Sanna Koistinen aloittavat yrittäjänuransa Säkylän K-Supermarketissa lokakuussa 2021.

”Odotamme innolla kauppiasuramme aloittamista Säkylässä ja tutustumista kauppaan, henkilökuntaan ja tietenkin asiakkaisiin. Säkylä on luonnonkaunis kunta Pyhäjärven rannalla, ja tulemme varmasti sopeutumaan nopeasti. Olemme kotoisin Turusta mutta muutamme nyt Säkylään”, kertovat uudet kauppiaat.

Kasper ja Sanna haluavat rakentaa värikkään ja ruokaisan kaupan, joka viritettynä alueen parhaalla asiakaspalvelulla.

”Panostamme vahvasti tuorepuolen osastoihin ja paikallisiin tuotteisiin. Haluamme tarjota mahdollisimman monipuolisen valikoiman. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja kehitämme kauppaa niiden pohjalta. Kaupan asiakastyytyväisyys on ollut hyvä ja sitä haluamme jatkossakin ylläpitää, pyrkien jatkuvasti parempaan”, Kasper ja Sanna listaavat.”

”Haluamme, että kauppa on alueen palvelevin ja asiakasystävällisin. Toivomme, että kauppa tulee toimimaan myös mukavana kohtaamispaikkana lähialueiden asukkaille ja kesäasukkaille.”

Vastuullisuustyö on muiden K-kauppojen tapaan olennainen osa kaupan arkea. Ruokahävikin määrää minimoidaan ja suositaan erityisesti kotimaista ja lähellä tuotettua ruokaa.

Kasper Mattsson on työskennellyt pienestä pojasta saakka vanhempiensa ruokakaupoissa. Viimeiset kaksi vuotta hän on toiminut myymäläpäällikkönä K-Supermarket Reimarissa Paraisilla. Koulutukseltaan hän on tradenomi. Sanna Koistinen on puolestaan työskennellyt viime vuodet myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä.

Kasperin harrastuksiin kuuluvat matkustaminen, kuntosali ja ruuanlaitto, jonka parissa hän haluaa jatkuvasti kehittää itseään seuraamalla ruokatrendejä ja ottamalla oppia alan ammattilaisilta. Sanna vaihtaa Turun Aurajokirannan lenkkipolut Säkylän ulkoilu- ja lenkkeilymaastoihin.