Kimmo Relander kauppiaaksi K-Market Lansaan Espooseen

Jaa

Kimmo Relander ottaa toiseksi kauppapaikakseen K-Market Lansan. Hän toimii jo kauppiaana viereisessä kaupunginosassa K-Market Kilossa. Molempien kauppojen liikeidean perustana on hyvän asiakaspalvelun tarjoaminen.

Relander aloitti kauppiaana 2007 Kauniaisissa, josta hän siirtyi Kiloon vuonna 2011. Nyt Relander saa toiseksi kauppapaikakseen K-Market Lansan. K-Market Kilo ja K-Market Lansa sijaitsevat vain 800 metrin etäisyydellä toisistaan, joten niiden asiakaskunta on osittain samaa ja tuttua Relanderille.

”K-market Lansasta tulee näppärä pikku kauppa, jonka valikoima ja palvelut suunnitellaan JOT-mallin mukaisesti, eli avattuna ’Juuri Oikeaan Tarpeeseen”, kertoo K-kauppias Relander.

”On selvää, että kahden kaupan kauppiaana en pysty olemaan läsnä molemmissa pisteissä enää niin paljoa kuin ennen, mutta yksin en tule kumpaakaan kauppapaikkaa jättämään”, sanoo Relander.

”K-market Lansassa panostetaan Kilon tapaan ennen kaikkea henkilökuntaan. Henkilökunnan koulutus ja viihtyvyys ovat kaiken keskiössä, sillä osaava ja hyvinvoiva henkilökunta tekee työnsä innolla ja antaa parasta asiakaspalvelua”, kertoo Relander.

Koulutukseltaan Relander on kokki, ja hän on suorittanut eMBA-tutkinnon Jyväskylän yliopistossa.

”Harrastan lasten kuljettamista harrastuksiin ja välillä jos ehdin, pelaan golfia”, hymyilee Relander.