Marko ja Minna Heinäaro kauppiaiksi K-Market Ahvenlammelle Lappeenrannan Pulpissa

Jaa

Marko ja Minna Heinäaro aloittavat kauppiaina K-Market Ahvenlammella. Kauppapaikka on Heinäaroille toinen, sillä he jatkavat kauppiaina myös K-Supermarket Piranassa Joutsenossa.

– Tuntuu hienolta lähteä vetämään myös K-Market Ahvenlampea. Asiaa oli pohdittu pitkään ja on helpottavaa kun saimme päätöksen tehtyä. Kauppahan on hyvässä kunnossa ja hyvän henkilökunnan hoidossa, joten kehitämme toimintaamme hitaasti harkiten, sanoo kauppias Marko Heinäaro.

– Kaupan valikoimaan tuodaan uusia tuotteita paikallisilta toimijoilta ja muutenkin tuotevalikoimaa hiotaan asiakkaiden toiveiden mukaan, jatkaa Heinäaro.

– Toiminta jatkuu kuten tähänkin asti. Vanha tuttu henkilökunta jatkaa edelleen kaupassa, vaikka kauppaa lähteekin vetämään nyt K-kauppias. Teemme yhdessä entistäkin hienomman K-Marketin, sanoo Heinäaro.

Heinäaron mukaan samalla alueella toimivat K-Supermarket Pirana ja K-Market Ahvenlampi täydentävät toisiaan. K-Market toimii nopean ostamisen täydennysostopaikkana ja K-Supermarket Pirana on laajalla valikoimallaan erinomainen pääostospaikka paikallisille asiakkaille.