Mika Karhapää Rautalammin K-Marketin kauppiaaksi

Jaa

Mika Karhapää aloittaa K-Market Rautalammin kauppiaana heinäkuun alusta.

Mika odottaa iloisin mielin, että pääsee tutustumaan paikallisiin ihmisiin ja henkilökuntaansa. ”Yhdessä henkilökuntani kanssa pääsemme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla”, Mika kertoo.

”Panostamme kaupassamme henkilökohtaiseen palveluun ja pyrimme saamaan asiakkaillemme heidän tarvitsemansa tuotteet hiuspompulasta multasäkkiin.”

”Haluan tarjota asiakkailleni kattavan ja laadukkaan valikoiman päivittäistavaroita ja kuunnella heidän toiveitaan. Panostan helppoon ja nopeaan asiointiin sekä viihtyisään myymälään. Otamme valikoimissa huomioon paikallisuuden, uutuudet ja erikoisruokavaliot. Tuoreosastomme tulevat olemaan kauppamme ykkösjuttu.”

Vastuullisuus, kierrättäminen ja hävikin minimointi kuuluvat K-Market Rautalammen normaaliin arkeen. Asiakkaiden turvallinen asiointi ja henkilökunnan hyvinvointi ovat ensi sijassa.”Minulle on tärkeää että autamme ja arvostamme toisiamme, näin saamme työyhteisöstä toimivan.”

Mika on työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä sekä huonekalu- että päivittäistavarakaupan alalla yhteensä 25 vuotta, lisäksi hän on toiminut yrittäjänä.

Tällä hetkellä Mika työskentelee K-Market Ylämyllyllä myymäläesimiehenä. Mikan vaimo Tiina jatkaa työssään omassa ammatissaan. ”Aion muuttaa paikkakunnalle mahdollisimman pian ja päästä tutustumaan paikkaan ja alueen ihmisiin.”

Mikan perheeseen kuuluvat puolison lisäksi kolme lasta, joista kaksi on alakouluikäisiä ja vanhin asuu jo omillaan. ”Mökkeilemme ympäri vuoden ja olemme eläinrakkaita, meillä on kotona koira ja kaksi kissaa”, Mika kertoo.