Mika Somervaarasta tulee Myllypuron kyläkauppias

Jaa

Mika Somervaara hyppää kauppiasyrittäjän saappaisiin elokuun alussa, kun hän aloittaa K-Supermarket Myllypuron kauppiaana Helsingissä.

”Kauppiaan ja yrittäjän saappaisiin hyppääminen tuntuu itselle luontevalta ja täysin omalta jutulta. Ruokakauppa ja sen eri toiminnot ovat sävyttäneet lapsuuttani ja opiskeluaikaani Itä-Helsingissä. Olenkin aina tiennyt haluavani ruokakauppiaaksi. Mikä olisi hienompaa, kuin aloittaa ura lapsuuteni maisemissa tutuilla kulmilla”, hehkuttaa Mika.

”Kauppiaana aion olla se alueen oma kyläkauppias, jonka puoleen voi aina kääntyä. Haluan touhuta hiukan hullulla tavalla pilke silmäkulmassa pitkin kylänraittia ja toteuttaa mitä parhainta asiakaskokemusta kaupalla”, Mika lupaa.

Pientä säätöä kaupan valikoimiin ja kauppiasvaihtojuhlat syksyllä

”Vahvistetaan kaupan valikoimaa entuudestaan lisäämällä hyppysellinen paikallisia- ja pientuottajia, nostetaan sesongit keskeiseen rooliin ja annetaan viikonlopun kalapäiville uusi merkitys”, suunnittelee Mika.

Mika Somervaara järjestää myllypurolaisille ns. uuden kauppiaan tuparit myöhemmin syksyllä.

Mika on ollut viimeiset puolitoista vuotta kauppiasvalmennuksessa ja valmennukseen kuuluvat kauppaharjoittelut hän on suorittanut Torpparinmäellä ja kauppakeskus Redin K-ruokakaupoissa. Kiitokset valmennuksesta hän haluaa antaa Tikkalan veljeksille Teemulle ja Ilarille.