Mikko-Jussi Matis ja Jenny Ketola-Matis Tampereen K-Market Härmälän kauppiaiksi

Jaa

Tampereen K-Market Härmälässä aloittavat helmikuun alussa kauppiasuransa Mikko-Jussi Matis ja Jenny Ketola-Matis.

Mikko-Jussi ja Jenny kertovat, että on mukava aloittaa kauppiasura K-Market Härmälässä. ”Nykyinen kauppias Riitta Salonen on tehnyt hienon ja pitkän uran Härmälässä. Kiitoksemme hänelle kaupan hyvästä hoidosta.”

Mikko-Jussi kertoo, että hän on viettänyt lapsuutensa Pirkkalassa ja muistaa kaupan pienestä pojasta saakka. ”Kauppa on tuttu jo lapsuudesta ja Mesikämmen ajoilta. Asumme nykyäänkin kaupan läheisyydessä, joten tunnemme sen myös tätä kautta.”

K-Market Härmälän suhteen uusilla kauppiailla on selvät suunnitelmat: ”Haluamme luoda asiakkaiden ja henkilökuntamme kanssa yhdessä Härmälän oman kylän kaupan. Tulemme tekemään yhteistyötä lähituottajien kanssa ja panostamme asioinnin helppouteen ja nopeuteen”, kauppiaat lupaavat. ”Odotamme jo kovasti, että pääsemme kehittämään kauppaa osasto kerrallaan. Pidämme asiakaspalautteita hyvin tärkeinä kaupan ja valikoiman kehittämisessä ja niitä toivommekin saavamme runsaasti. Verkkokaupan avaaminen on työlistallamme kärkisijoilla. Tuliaisjuhlat pidämme sitten, kun tilanne sen sallii”, lupaavat Matikset.

Mikko-Jussi on työskennellyt kaupan alalla vuodesta 2010 saakka ja koko ajan K-Market Pirkanpojassa, joka kasvoi K-Supermarketiksi keväällä 2020. Myös Jenny on työskennellyt K-ryhmässä yli 10 vuotta, joista neljä viimeisintä niin ikään Pirkanpojassa. ”Haluamme kiittää kasvattajakauppiastamme Petri Itälinnaa ja koko henkilökuntaa sekä lisäksi yhteisistä vuosista Pirkanpojan asiakkaita”, Mikko-Jussi ja Jenny kiittävät.

Kauppiaat vapaa-aikaa yhdessä kahden koiransa kanssa luontopolkuilla lenkkeillen sekä mökillä puuhastellen. ”Ruuan laittaminen on meillä lähellä sydäntä ja ystävien kanssa tykkäämme mm. pyöräillä Pyhäjärven ympäri ja pelata lautapelejä.”