Nina Laituri ottaa toiseksi liikenneasemakseen Kuopion Neste K Särkiniemen

Jaa

Neste K Puijonlaakson kauppias Nina Laituri ottaa Kuopiossa toiseksi liikenneasemakseen Neste K Särkiniemen 1.1.2019.

– Olen toiminut Neste K Puijonlaakson kauppiaana jo lähes 11 vuotta ja innokkain mielin lähden laajentamaan vastuukenttääni myös Neste K Särkiniemeen. Asema on hiljattain remontoitu, joten paikka on kunnossa – ja lisäksi osaavalla ja motivoituneella henkilökunnalla varustettuna, kertoo Laituri.

– Neste K Särkiniemi on asiakaskunnaltaan hieman erilainen kuin Puijonlaakso. Särkiniemessä on enemmän lähikauppameininkiä, sillä se toimii lähiön yhteydessä, sanoo Laituri.

– Sen sijaan Puijonlaaksolle ominaista on sen sijainti sairaalan lähistöllä ja tämän kautta runsas ohikulkijoiden määrä, jotka voivat tulla kaukaakin asioimaan, jatkaa Laituri.

Laituri kertoo, että vuodenvaihteen jälkeen Neste K Särkiniemeen tulee muutama työntekijä lisää. Myös Neste K Puijonlaakso hyötyy, sillä kaksi asemaa mahdollistaa työntekijöiden liikkumisen tarvittaessa ristiin.

Neste K Särkiniemi ottaa käyttöönsä myös Neste K Puijonlaaksossa hyväksi havaitut Quick Wash -autopesun pesuohjelmat. Jatkossa asiakkaan pesupassi- ja lippu käyvät ristiin molemmilla asemilla.

Autopesun lisäksi Neste K Särkiniemestä löytyy kompakti K-kauppa, josta löytyvät myös autotarvikkeet ja öljyt. Särkiniemessä toimii Neste K -konseptin Koon kahvila grillituotteineen sekä Nespresso-erikoiskahveineen.

– Toivon asiakkailta palautetta, sillä vuodenvaihteen jälkeen kehitämme tarpeen mukaan kahvilan tuotteistoa sekä kaupan valikoimia asiakkaita kuunnellen, summaa Laituri.

Neste K Särkiniemi palvelee joka päivä klo 23 saakka. Liikenneaseman osoite on Särkiniementie 1, Kuopio.