Päivi Orava kauppiaaksi Espoon keskuksen K-Marketiin

Jaa

Päivi Orava aloittaa K-kauppiasuransa heinäkuun alusta K-Market Espoon keskuksessa. Pitkä ura kaupan alalla siivittää kehittämään perinteikästä kauppapaikkaa yhä vetovoimaisemmaksi alueelliseksi ostos- ja kohtauspaikaksi.

”Kokemusta kaupan alalta on kertynyt jo reilut 20 vuotta, joten olen kulkenut hyvin perinteisen tien kohti kauppiuutta. Työelämäni aikana olen koko ajan tavoitellut eteenpäin alalla. K-kauppiuus ja oma kauppa ovat asioita, joihin olen tähdännyt koko ajan urallani”, sanoo Orava.

Aikaisemmin Orava työskenteli K-Citymarket Myyrmäessä ja aloitti K-kauppiasvalmennuksen noin vuosi takaperin. Kauppiasharjoittelujakson ajan hän työskenteli K-market Sellossa Espoossa sekä Helsingin Lauttasaaressa K-market Herkkulautassa ja K-Market Isokaaressa.

”K-Market Espoon keskus on juuri remontoitu ja todella hyvin pidetty kauppa. Kaikesta näkee, että kaupassa tehdään asioita oikealla tavalla ja perusasiat ovat kunnossa. Minulla onkin hyvät edellytykset lähteä kehittämään kauppaa eteenpäin asiakkaiden toiveiden mukaan. Kannustan kaikkia asiakkaita omien toiveidensa kertomiseen”, kertoo Orava.

”Ruokakauppa ei ole koskaan valmis, vaan muuttuu sesonkien ja trendien mukana. Kaupassa on jo hyvä kattaus valikoimaa sekä lounasasiakkaille että lähiasukkaille. Aina voidaan tehdä asioita paremmin”, sanoo Orava.

”Kauppa on viihtyisä ja ensivaikutelma henkilökunnasta todella positiivinen. Jotta kaupassa olisi kiva käydä, aion panostaa henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Kunhan henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa päästään tutustumaan lisää, löydämme varmasti uusia kehityskulmia ja ideoita,” summaa Orava.