Perttu Koponen ottaa K-Market Ruokakipparin luotsatakseen maratoonarin kestävyydellä

Jaa

Perttu Koponen aloittaa kauppiasuransa Helsingin Herttoniemenrannan K-Market Ruokakipparissa marraskuun alusta.

Itä-Suomesta Joensuun Enosta kotoisin olevalla kauppiaalla on takana kokemusta kaupan työstä yli 10 vuotta, joista seitsemän Helsingin seudulla. ”Olin K-Supermarket Laajasalossa kuusi vuotta eri tehtävissä ja viimeksi myymäläpäällikkönä. Viimeisen vuoden olen suorittanut kauppiasharjoittelua Lauttasaaren K-Market Oliivissa”, Perttu kertoo taustastaan.

”Kauppiasurani aloitan innolla juuri Herttoniemenrannan Ruokakipparissa. Olen asunut alueella aikaisemmin, joten tunnen alueen erittäin hyvin. Esitän kiitokseni nykyiselle kauppiaalle Mikko Järvelle hyvin hoidetusta kaupasta, tästä minun on hyvä jatkaa”, Perttu kiittelee.

Perttu lähtee asiakkaidensa ja henkilökuntansa kanssa rakentamaan K-Market Ruokakipparista hyvän fiiliksen lähikauppaa, jossa erityisesti kiinnitetään huomiota loistavaan asiakaspalveluun. ”Valikoima rakennetaan meidän rannan alueen näköiseksi ja tulemme nostamaan esiin paikallisia ja pientuottajien tuotteita. Tulemme auttamaan asiakkaitamme vastuullisempaan kuluttamiseen”, lupaa Perttu.

Vapaa-ajallaan Perttu liikkuu luonnossa ja harrastaa urheilua, etenkin pyöräilyä ja juoksua. Hänellä on tilillään jo useampi juostu maraton. ”Asun avopuolisoni kanssa ja hän tulee auttamaan kaupan arjessa.”