Riistaveden K-Market saa uudet kauppiaat omalta kylältä

Jaa

Riistaveden K-Marketissa aloittavat huhtikuussa kauppiaina Jarkko ja Maarit Ikonen. Ikoset ovat riistaveteläisiä ja heidän kotinsa on kaupalta vain muutaman sadan metrin päässä. He jatkavat myös Kuopion keskustassa sijaitsevan K-Market Kalakukon kauppiaina.

”Meillä on ollut Maaritin kanssa haaveena saada kauppapaikka läheltä kotia ja nyt se viimein toteutui!”, kertoo Jarkko hyvillään. Ikosen perhe on asunut Riistaveden kylällä jo 10 vuotta ja Maarit on myös lähtöisin sieltä.

”Meillä on vilpitön halu ja tahto auttaa kyläläisiä viihtymään Riistavedellä paremmin. Haluamme parantaa kauppapalveluita niin, että tarjoamme laadukkaat kaupan palvelut mm. valikoimalla, joka palvelee arjen kuin juhlankin tarpeita. Asiakkaamme pääsevät myös vaikuttamaan kaupan valikoimiin ja palveluihin, meille on helppo tulla kertomaan toiveista ja ajatuksista”, Jarkko linjaa. ”Kokonaisuus tulee lähiaikoina muuttumaan entistä parempaan suuntaan”, kauppiaat lupaavat.

Lisäpalveluita kaupassa ovat Postin palvelut, Matkahuollon ja Schenkerin palvelut, Veikkauksen On Line ja rahapelit. Kuluvan vuoden aikana polkaistaan käyntiin tavaroiden ja asiakkaiden kuljetukset ja kesälle haetaan jäätelökioskia sekä kesäkukkien, kotimaisten kasvisten ja marjojen myyjää. Ikosilla on myös paljon uusia suunnitelmia kylän keskustan elävöittämiseksi. ”Paikkakuntalaisina haluamme panostaa kylän elinvoimaisuuteen ja näemme, että kylällä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa tulevaisuudessa ja tässä kehityksessä haluamme olla mukana”, Jarkko ja Maarit sanovat.

Kauppaan jää tuttu henkilökunta, kuusi työntekijää, jotka siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä Ikosten palvelukseen.