Roope Waris kauppiaaksi Helsingin K-Market Munkkiniemeen

Jaa

K-kauppiasuransa aloittava Roope Waris lähtee luotsaamaan K-Market Munkkiniemeä yhdessä puolisonsa Jutatip Wariksen kanssa heinäkuun alusta lähtien. Kauppiaspari aikoo lisätä pientuottajien tuotteita valikoimiin yhä enemmän.

”Tuntuu todella hienolta aloittaa kauppiasura Munkkiniemessä. Kauppa on hyvällä paikalla ja hyvin hoidettu. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan alueen asukkaisiin”, uusi kauppias kertoo.

”Haluamme tarjota Munkkiniemen asukkaille alueen laadukkaimman valikoiman päivittäistavaroita viihtyisässä ja kompaktissa paketissa. Meillä asiakas ja palvelu ovat aina etusijalla. Pyrimme siihen, että asiakkaille jäisi joka käynnistä hyvä fiilis”, hän sanoo.

Valikoiman osalta kauppias tulee kiinnittämään huomiota erityisesti hevi-osastoon ja pientuottajien valikoimaan. Laadukkaiden take away- ja valmisruokavaihtoehtojen määrää aiotaan lisätä.

”K-Market Munkkiniemi on saavuttanut hyvän palvelun kaupan maineen. Vakuutan, että myös jatkossa asiakkaat ja heidän toiveensa ovat K-Market Munkkiniemessä ykkösprioriteettina”, sanoo Waris.

”Henkilökunnan kanssa haluan jatkaa loistavaa tekemisen meininkiä, joka siellä tälläkin hetkellä on.

K-Market Munkkiniemen vanha kauppiaspariskunta Juri ja Sanna Karvinen siirtyivät kauppiaiksi K-Market Kivistöön Vantaalle.