Sampsa ja Rebekka Mäki aloittavat kauppiasuransa K-Supermarket Piikkiössä

Jaa

Sampsa ja Rebekka Mäki aloittavat kauppiasuransa syyskuun alussa Piikkiön K-Supermarketissa.

”Tuntuu hienolta päästä aloittamaan yhteinen haaveemme kauppiasurasta Piikkiössä. Haluamme kehittää yhdessä piikkiöläisten kanssa palvelevan ja ajan hermolla olevan lähikaupan, jossa huomioidaan asiakkaiden toiveet”, iloitsevat Sampsa ja Rebekka.

Kauppiaat ovat tyytyväisiä siitä, että Piikkiössä on loistavat mahdollisuudet saada runsas valikoima paikallisia tuotteita. ”Piikkiössä on esimerkiksi upeita lähialueen puutarhoja, joiden kanssa odotamme pääsevämme yhteistyöhön. Haluamme panostaa erityisesti kaupan Herkkutoriin sekä tuoretuotteisiin ja tarjota alueen asukkaille mahdollisimman monipuolisen ja kattavan lähikaupan.”

Sampsa kiittää kasvattajakauppiastaan Hannu Aaltosta, jonka palveluksessa hän on työskennellyt liki 10 vuotta kaikilla osastoilla ja verkkokaupan parissa: ”Olen saanut Hannulta ja hänen henkilökunnaltaan opastusta ja tukea matkalla kohti kauppiasuraa.” Rebekka on myös työskennellyt Kupittaan K-Citymarketissa 2009 lähtien. Koulutukseltaan hän on matemaattisten aineiden FM, mutta siirtyy nyt puolisonsa rinnalle kauppiasyrittäjäksi.

Sampsan ja Rebekan perheeseen kuuluvat lapset Saara (4) ja Mikael (1,5). Lasten kanssa touhuamisen lisäksi Sampsa harrastaa kalastusta, metsästystä ja maastopyöräilyä, kun aikaa näihin vain löytyy.