Sari ja Esa Kettunen kauppiaiksi Kuopion K-Supermarket Matkukseen

Jaa

Kauppiaspari aloittaa Matkuksessa elokuun alussa. Ruoanlaitosta ja hyvästä ruoasta pitävät kauppiaat aikovat jatkaa K-Supermarket Matkuksen kehittämistä.

Sari ja Esa Kettunen siirtyvät kauppiaiksi Kuopioon Savonlinnasta, jossa he ovat toimineet kauppiaina lähes kuusi vuotta. Savonlinnassa heillä on ollut viimeiset vuodet johdettavanaan K-Supermarket sekä kaksi K-Marketia. Sekä Sari että Esa ovat tehneet ennen kauppiasuraa yli 10 vuoden työuran K-ryhmässä ja K-kauppiasliitossa eri tehtävissä.

”Meillä molemmilla on juuret Kuopiossa, joten palaamme kotikonnuillemme. Savolainen huumori on säilynyt pitkästä maakuntakierroksesta huolimatta. Arvostamme välitöntä ja rentoa yhteistyötä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. Meidät tapaa usein myös myymälän puolelta, joten tervetuloa moikkaamaan meitä elokuussa, kun aloitamme”, kertovat Sari ja Esa.

Uudessa kaupassaan kauppiaspari aikoo kuunnella niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin toiveita kaupan kehittämiseksi ja odottaa innolla työskentelyä ammattitaitoisen työporukan kanssa.

”Intohimonamme on kehittää K-Supermarket Matkusta edelleen tavallista parempana ruokakauppana, mikä kumpuaa rakkaudesta hyvään ruokaan ja ruuanlaittoon. Haluamme kiittää Anni ja Topi Miettistä K-Supermarket Matkuksen alkutaipaleesta ja kaupan eteen tehdystä mittavasta työstä. Tästä on hyvä jatkaa”, iloitsee kauppiaspari.

Sarin ja Esan perheeseen kuuluu neljä poikaa, joista nuorin, lukiolainen, asuu vielä kotona ja kolme vanhempaa omillaan.