Tiina Karinkanta kauppiaaksi Joensuun keskustan K-Citymarketiin

Jaa

Tiina Karinkanta aloittaa kesäkuussa 2021 Joensuun keskustan K-Citymarketin kauppiaana. Nykyiset kauppiaat Sirpa ja Rauno Törrönen jäävät eläkkeelle toukokuun lopussa.

Kauppias Tiina Karinkanta siirtyy Joensuun keskustan K-Citymarketiin K-Supermarket Rokkalasta Mikkelistä, jossa hän on ollut kauppiaana vuodesta 2017. Karinkanta on paluumuuttaja: ennen K-Supermarket Rokkalaa hän on ollut kauppiaana Joensuussa sekä K-Market Reijolassa että jo sulkeutuneessa K-Supermarket Metropolissa. K-Citymarket Joensuu on näin ollen hänen neljäs kauppapaikkansa.

”Lähden Joensuun keskustan K-Citymarketin kauppiaaksi todella hyvällä ja innostuneella mielellä. On erityisen hienoa päästä kauppiaaksi juuri tähän kauppaan, sillä oma kaupallisen alan urani on alkanut juuri kyseisestä kaupasta: toukokuussa eläkkeelle jäävä kauppias Rauno Törrönen palkkasi minut töihin vuonna 1999. Työskentelin K-Citymarketissa alkuun opintojeni ohessa kaikkiaan kuuden vuoden ajan. Tehtävät olivat moninaisia: kaikenlaista hyllyttämisestä lihatiskillä työskentelyyn. Talo on minulle tuttu, ja vanhoja työkavereitakin on vielä talossa jäljellä. Törröset ovat tehneet hienoa työtä kaupan eteen, ja tästä on hyvä jatkaa”, Karinkanta kertoo.

Joensuun keskustan K-Citymarketin nykyiset kauppiaat Sirpa ja Rauno Törrönen jäävät eläkkeelle toukokuun lopussa. Törrösten kauppiasura päättyy päivälleen 23 vuotta alkamisensa jälkeen: Törröset aloittivat kauppiaina 1. kesäkuuta 1998. Törröset tekivät koko kauppiasuransa saman katon alla.

”Haluamme kiittää erityisesti kanta-asiakkaitamme ja henkilökuntaamme kuluneista vuosista ja kaikesta siitä, mitä vuosien aikana on saatu aikaan. Jäämme eläkkeelle hyvällä mielellä, kun tiedämme, että kauppa jää oikein hyviin käsiin. Toivotamme Tiinalle onnea ja menestystä K-Citymarket-kauppiaana”, Törröset sanovat.

Uuden kauppiaan tavoitteena on kehittää Joensuun keskustan K-Citymarketia edelleen entistäkin paremmaksi yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa.

”Joensuulaiset asiakkaat voivat luottaa siihen, että tulen yhdessä henkilökunnan kanssa jatkamaan työtä, jota on jo vahvasti tehty. Joensuun keskustan K-Citymarketissa on paljon pitkiä työsuhteita, ja työntekijät tuntevat asiakkaat hyvin. Ensimmäiseksi haluan tutustua sekä asiakkaisiin että henkilökuntaan – molempien toiveita haluan kuunnella herkällä korvalla. Haluan jatkossa panostaa kaupassa muun muassa erikoisruokavalioiden mukaiseen tarjontaan: kasvis- ja vegaaniruokavalion noudattaminen on yhä kasvussa, ja esimerkiksi erilaisia allergioita täytyy huomioida monipuolisesti”, Karinkanta kuvailee.

Joensuun keskustan K-Citymarketin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden kauppiaan palvelukseen.
Vastapainoa kauppiaan työlle tuo perhe, johon kuuluu puoliso ja 13-vuotias tytär. Joensuulaiset paluumuuttajat aloittavatkin nyt uuden kodin etsinnän.