Toni Kurki kauppiaaksi Helsingin Töölön K-Market Mecluun ja K-Market Runskiin

Jaa

Toni Kurki lähtee luotsaamaan maaliskuussa K-Market Meclua ja K-Market Runskia Helsingin Töölössä. Kauppojen nykyinen K-kauppias Mikko Länsiluoto siirtyy K Supermarket Martsarin kauppiaaksi Vantaan Martinlaaksoon.

– Jännittää hyvällä tavalla astua Pikku-Mikon saappaisiin. Haluan kiittää edellistä kauppiaspariskuntaa hyvästä pohjatyöstä. Mikko ja Eve ovat kehittäneet kahta kauppaa todella hyvään suuntaan ja siitä on hyvä minun jatkaa, sanoo kauppias Toni Kurki.

– Helsingin keskustassa on tietysti tiukka kilpailutilanne ja erottautuminen vaatii todella paljon työtä. Aion tehdä Runskista ja Meclusta idyllisiä ja lämminhenkisiä, mutta samalla moderneja lähikauppoja vaativille asiakkaille. Tuoretuotteet tulevat korostumaan kummassakin kaupassa, lupaa Kurki.

– Lähiruoan osalta saan esimerkiksi leivät vaikka itse hakemalla naapurista Kanniston leipomosta. Kantakaupungissa on paljon mahdollisuuksia erilaistua tuotteilla, joita keskustan muut kivijalkamyymälät ja pienyrittäjät tarjoavat. Sesongit ja trendit tulevat näkymään myös vahvasti kaupoissani, kertoo Kurki.

– Kaupankäyntiä lähdetään yhdessä henkilökunnan kanssa kehittämään. Haluan, että Runski ja Meclu ovat asiakaslähtöisin ja paras kauppapari alueella, summaa Kurki.

Kurjen perheeseen kuuluu avovaimo Janika ja kohta kolmevuotias tytär Cenna. Kumpaakin tullaan näkemään myös kaupan arjessa. Janikan harrastus ja samalla työ on koirien kasvattaminen ja kouluttaminen. Nelijalkaisia otuksia asuu kotona tällä hetkellä kolme. Vapaa-aika meneekin perheellä ulkona reippaillen ja tyttären kanssa.

Toni Kurki on työskennellyt lähes koko työuransa kaupanalalla ja siitä suurimman osan helsinkiläiskauppias Jouni Ekholmin K-Supermarket Mustapekan eri osastoilla. Kauppiasvalmennuksen Kurki suoritti K-Market Pikkupekassa sekä K-Market Pikkusiskossa.

– Tästä yhteisestä ajasta haluan kiittää eritoten kauppias Jouni Ekholmia, sekä kauppias Elmo Haapasta, joka sai minut lähtemään valmennukseen. Kummatkin ovat auttaneet matkan varrella paljon, kertoo Kurki.

Toni Kurki ottaa hallintaansa ensin K-Market Runskin 8.3., jonka jälkeen K-Market Meclun 14.3. K-Market Runskin osoite on Runeberginkatu 32 ja K-Market Meclun osoite Mechelininkatu 19.