Turun keskustaan uusi K-Supermarket – kauppiaaksi Veli-Pekka Hussi

Jaa

Turun keskustan Centrumin liikekeskuksen katutasossa alkavat loppuvuodesta muutostyöt, joilla liiketila muuttuu uudenlaiseksi K-Supermarketiksi, jossa on myös 40-paikkainen ravintola. Kauppiaaksi uuteen K-Supermarket Centrumiin tulee Veli-Pekka Hussi.

Tilaa K-Supermarketille ja ravintolalle on varattu yhteensä 1778 m2, joista 1240 m2 on myyntialaa. Kaupan sisäänkäynti tulee Eerikinkadun ja Kristiinankadun kulmaukseen. Keskon ja K-kauppiaan investointi hankkeeseen on yhteensä noin 10 miljoonaa euroa vuokravastuineen. K-Supermarket Centrum avautuu keväällä 2021.

”On aivan mahtavaa päästä rakentamaan Turun ydinkeskustaan upouusi K-Supermarket. K-Supermarket Centrum tulee olemaan ruokakaupan ja ravintolan yhdistelmä paraatipaikalla Turussa. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa antaa huikeaa lisäarvoa kaupalle”, hehkuttaa Veli-Pekka Hussi. Hän jatkaa myös K-Supermarket Manhattan Cityn kauppiaana.

K-Supermarket Centrumista tulee alan viimeisimmällä tekniikalla varustettu ruokakauppa, josta löytyy esimerkiksi sähköiset hinnannäytöt sekä täysin varusteltu ravintolakeittiö. Miellyttävä ravintola-alue ruokailuun luo puitteet uudenlaiselle kauppakokemukselle. Keittiömestarit ja kokit valmistavat ruokaa asiakkaille nähtävillä olevassa avokeittiössä; voit syödä paikan päällä tai ottaa ruokaa helposti mukaan esimerkiksi keskustan toimistoihin lounaaksi tai kotiin vietäväksi.

”Emme tietenkään paljasta kaikkia yksityiskohtia, mutta tarjonta ravintolassa tulee olemaan monipuolinen ja vastaamaan tämän hetken trendejä”, avaa Veli-Pekka hiukan uuden kaupan suunnitelmia. ”Ruokakauppana tulemme panostamaan kaikkiin K-Supermarketille tärkeisiin palveluelementteihin ja tarjontaan tuoreosastot edellä. Ravintolan mukanaan tuomat edut, niin kokkien kuin tuotteiden kautta, tuovat ruokakaupankin valikoimaan huikeanlaisen mahdollisuuden.”

”Pian alkaakin melkoinen ajanjakso, kun aloitamme uudenajan K-Supermarketin henkilökunnan rekrytoinnin. Uskonkin, että uudenlainen tapa palvella asiakkaita varmasti houkuttelee kovia tekijöitä tiimiimme. Haluamme entisestään edistää ruokakulttuurin kehittymistä upeassa Turun keskustassa tarjoamalla herkulliset tuotteet herkullisessa kaupassamme K-Supermarket Centrumissa”, lupaa kauppias Hussi.