fbpx
Siirry sisältöön

K-Team Liven Q&A


K-kauppiasliitto
22.9.2020

Kysymyksiä ja vastauksia

1. Kuinka ilmoittaudun K-Team Live -tapahtumaan?

Ilmoittautumislinkki löytyy osoitteesta www.k-kauppiasliitto.fi/ktl.

Linkki on tarkoitettu K-kauppiaille ja kaupan henkilökunnalle. Linkin kautta voit ilmoittaa mukaan itsesi ja mahdolliset muut tapahtumaa kanssasi katsovat. Ilmoittaja voi olla kauppias tai joku muu kaupan yhteyshenkilö. Myös yksittäiset ilmoittautumiset ovat tällä kertaa sallittuja kaupan henkilökunnalle.

Keskossa työskentelevät pääsevät katsomaan tapahtumaa kirjautumalla My K:n kautta, joten ilmoittautumista ei tarvitse välttämättä erikseen tehdä.

Kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki perjantaina 30.10.2020.

2. Onko minun järjestettävä henkilökunnalleni jokin tapahtuma, että voimme osallistua K-Team Liveen?

Yhteistä tapahtumaa ei tarvitse järjestää, sillä osallistumislinkin kautta tapahtumaa voi katsoa omalta päätelaitteeltaan missä vaan. Osallistumislinkin saa kaupan yhteyshenkilö, joka voi jakaa sitä oman kaupan henkilökunnalle, jos yhteistä tapahtumaa ei ole.

3. En ole saanut sähköpostiini osallistumislinkkiä tapahtumaan, miten toimin?

Lähetämme osallistumislinkin ja henkilökohtaisen salasanan kaikille ilmoittautumislomakkeen täyttäneille 30.10.2020 klo 11 mennessä. Mikäli et ole saanut linkkiä tähän mennessä, laita viestiä osoitteeseen info@www.k-kauppiasliitto.fi.

4. Meillä ei ole aikomusta järjestää tilaisuutta ko. päivänä, mutta henkilökuntani haluaa katsoa tapahtuman keikat. Jaanko ilmoittautumislinkin heille?

Lähetämme tapahtumaan ilmoittautuneille / kaupan yhteyshenkilöille osallistumislinkin ja henkilökohtaisen salasanan, ja niitä voi jakaa oman kaupan henkilökunnalle.

5. Meillä tuli suunnitelmaan muutos ja haluan perua kauppani osallistumisen tapahtumaan. Kuinka toimin?

Ilmoittautumisen jälkeen kauppanne yhteyshenkilö sai sähköpostiinsa vahvistusviestin. Viestistä löytyy ”muokkaa tietojasi”-kohta, ja sitä klikkaamalla pääset muuttamaan ilmoittautumistanne 29.10. asti. Sen jälkeen voit laittaa peruutuksen tiedoksemme osoitteeseen info@www.k-kauppiasliitto.fi.

6. Olemme ilmoittautuneet kauppana tapahtumaan ja katsomme sitä porukalla yhdessä. Mistä katsomme tapahtumaa? Tietokoneeltako?

K-Team Liveä voi katsoa vaikka tietokoneelta, älypuhelimesta tai tabletista. Kokoustiloissa tai esimerkiksi ravintoloiden kabineteissa tietokoneen voi yhdistää valkokankaalle tai isolle näytölle, josta useamman henkilön on mukavampi osallistua tapahtumaan.

7. Voinko testata K-Team Liven näkymisen ennakkoon tietokoneella tai tabletilla etukäteen niin ettei minun tarvitse sählätä tapahtumailtana?

Pääset testaamaan linkin toimivuutta päivää ennen eli heti kun olet saanut osallistumislinkin 30.10. klo 11 mennessä.

8. Mistä saan apua, jos linkki tai tunnukset eivät toimi, tai minulla on muita teknisiä ongelmia tapahtuman aikana?

Kaikki ilmoittautuneet saavat tekniset ohjeet ennen tapahtumaa mahdollisten ongelmatilanteiden varalle. Lisäksi tapahtuman aikana on chat-toiminto, jolla saa yhteyden suoraan tapahtuman tekniseen tukeen.

 

Ilmoittautumiset:

Lisätietoja:

Ajankohtaiset nostot

110 vuotta menestyksellistä K-kauppiasyrittäjyyttä

K-kauppiasliitto täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Tampereen Palokunnantalolle kokoontuneet maakauppiaat päättivät aloittaa järjestäytyneen yhteistyön liiketoimintansa edistämiseksi ja etujensa ajamiseksi 11. elokuuta 1912. Maakauppiasliiton perustaminen vauhditti yksityisen vähittäiskaupan kehittymistä ja loi perustan myös K-ryhmän rakentumiselle, kirjoittaa K-kauppiasliiton toimitusjohtaja Jaana Hertsberg blogissaan.

Lue lisää