K-Team Päivät 2018

Jaa

Koko K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma K-Team Päivät järjestetään 3.11.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa eli tuttavallisemmin Pirkkahallissa. K-kauppiasliiton järjestämään tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki K-kauppiaat, K-kauppojen henkilökunta, keskolaiset ja yhteistyökumppanit.

Pääset ilmoittautumaan täältä.

Ilmoittautuminen ja hinnat

Yllä oleva linkki on tarkoitettu vain K-kauppiaille ja K-kauppojen henkilökunnalle. Keskolaisille on oma linkkinsä. K-ryhmän yhteistyökumppaneiden lippuja voi tiedustella Antti Koivulalta.

Tarvitset ilmoittautuessa kaikkien osallistujien nimet ja syntymäajat. Täytäthän tarkasti yrityksen tiedot sekä laskutustiedot varauslomakkeelle, jotta varaus ja laskutus menevät kerralla oikein.

Huom! Vain yksi varaus per kauppa: saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse varausvahvistuksen, josta löytyy varaukselle johtava ”muokkaa tietojasi” -linkki. Lasku lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostitse.

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen k-teampaivat@cwt-me.com tai soittaa puh. 0205 615 562.

Tapahtumalipun hinta on 68€/hlö (+ alv 24 %). Alle 12-vuotiaat voivat osallistua päiväohjelmaan (klo 9.30-17.00) veloituksetta, 12-17-vuotiaiden lippu maksaa 30€/hlö (+ alv 24 %). Iltajuhlaan on 18 vuoden ikäraja.

Lipun hintaan sisältyy:

  • Ammattiohjelma (messut ja päivän puhujat)
  • Viihdeohjelma (iltajuhla esiintyjineen)
  • Buffetruokailut (lounas, päivällinen ja yöpala)
  • Sukkulakuljetukset keskustan hotellien ja tapahtumapaikan välillä

Ammattiohjelma – messut, palkitsemisia ja ammattipuhujia

Ammattimessuilla noin 120 yhteistyökumppania esittelee tuoteuutuuksiaan. Esillepanolla elämyksiä -hyllynpäädyissä näet vinkkejä kauppasi esillepanoihin ja uutuustuotevitriineissä on esillä nimensä mukaisesti ajankohtaisia tuoteuutuuksia.

Päivän aikana K-lavalle nousevat K-duuni 2018 -kilpailun voittajat sekä oman alansa huippuammattilaiset Totti Karpela, Noora Shingler ja Kalle Palander.

Viihdeohjelma – standuppia ja musiikkia

Tapahtuman ja K-lavan avaa aurinkoinen Diandra. Illan odotetut pääesiintyjät ovat Eppu Normaali,  JVG ja Apulanta. Menossa on mukana myös Dj Mikke.

Karaokeluolassa pääsemme kuulemaan K-ryhmän laulajalupauksia. Lisäksi karaokelavalle nousevat meitä viihdyttämään Suomen eturivin standup-koomikot Mikko Vaismaa ja Heikki Vilja.

Yleistä tietoa tapahtumasta

Majoituksesta ja yhteiskuljetuksesta löydät oikeanpuoleisesta valikosta (tietokone) / alapuolen valikosta (puhelin) omat välilehdet.

K-Team Päivät tarjoaa ilmaisen pysäköinnin käyttöönne Pirkkahallin parkkipaikoilla.

Käy tutustumassa ja tykkäämässä K-Team Päivien Facebook-sivusta täällä.

K-Team Päivien pääyhteistyökumppani on tänä vuonna: